Meryeeem10 Kubra2929 Seninle aynıyız doktorun verdiği tarih 18 ağustos bizde de herşey hazır bebeşi bekliyoruz umarım sağlıcakla alırız kucağımıza birde doğurunca haber verirmisin 😂🤰🏻🙏
Kubra2929 Meryeeem10 sancılarınız oluyor mu kac hafta oldunuz biz bu gün tam 38olduk🌼 2gundur bıçak saplanir gibi kasıklarımda ağrı oluyor
aaysenur42 Morvy amin inşaallah 🥰 darısı sizin başınıza sağ sağlım bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim 💕
Ahududunun-annesi Merhabaa Benim de normalde 31 ağustos beklenen doğum tarihi. Ama hep erken doğum riskim vardı. Dün kontrolüm vardı. Doktor 1 haftaya gelebilir dedi çünkü rahim ağzım tamamen kısalmış. 1 cm de açıklık var. 36.haftadayım ama bir heyecan bastı beni :)
Kenal0 38+5 şuan doktorum çatı muayenesi yaptı dün çok ağrım oldu bugün geçti ara sıra oluyo çatı muayenesinden sonra bi problem yaşayan var mı
Nghnyvz0408 Ben bir şey merak ettim ağustos anneleri 🌸çantalar hazırdır hepimizin haliyle acaba battaniye olarak kalınlık incelik ne koydunuz çantalara ben bi tane nohut battaniye iki pazen iki müslin koydum acaba yeterli olur mu kalın bişey gerek duyar mıyız bilemedim
Kubra2929 Meryeeem10 evet sancılarım çok bu gün kontrolüm vardı bebek kilosundan dolayı sezeryan dedi doktor yarın veya diğer gün yatış yapılacak ama hala kendimi hazır hissetmiyorum 🤦🤦🤦 Sende durumlar nasıl canım 🥰🥰🤗
Meryeeem10 Kubra2929 Cuma günü bizimde kontrol vardı kan idrar tahlili yapıldı bebek 3 buçuk kilo alttan muayene yaptı hiç açılman yok çok sert dedi pelvik masajı yap dedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Bende hiç ağrı sancı yok 😑
Meryeeem10 Kubra2929 Bende acaba sezeryan mı olsam diye düşünmüyor değilim suni sancıdan ve aşağıdan kesilmekten çok korkuyorum