Pirincveannesi Morvy bide sola yatıyorum hep solda sağa yatıyorum oraya geöiyo ne yapıcamı nasıl yatacağımı şaşır ış durumdayım ama soldada olsa sola uatmak zorundayım napim 🤷♀️
aaysenur42 Morvy son 8 gün programa göre 😂💕 hazırda bekliyoruz herseyimiz hazır ultrasyon görüntüsüne göre normal doğum herhangi çatı muanesi olmadım nst ye 1 kere girdim doktor kontrolümüz de bitti sadece doktor gebe izlem kartina 11 Ağustos yazıp kaşe vurdu 11 ağustosta da 40 haftalık oluyorum 🙄😂🥰
Morvy Pirincveannesi ben sadece sola yatabiliyorum sağda rahat edemiyorum off bu gecede çok sıcak fenalık geçiricem nerdeyse😣
mummy_mom Morvy yaa hamile halimle hayatta ugrasamam zaten sicak.biraz annem halletti kalani da kaynanam yapicak.
aaysenur42 Morvy amin inşaallah 🥰 darısı sizin başınıza sağ sağlım bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim 💕
Meryeeem10 Kubra2929 Seninle aynıyız doktorun verdiği tarih 18 ağustos bizde de herşey hazır bebeşi bekliyoruz umarım sağlıcakla alırız kucağımıza birde doğurunca haber verirmisin 😂🤰🏻🙏
Kubra2929 Meryeeem10 sancılarınız oluyor mu kac hafta oldunuz biz bu gün tam 38olduk🌼 2gundur bıçak saplanir gibi kasıklarımda ağrı oluyor
Ahududunun-annesi Merhabaa Benim de normalde 31 ağustos beklenen doğum tarihi. Ama hep erken doğum riskim vardı. Dün kontrolüm vardı. Doktor 1 haftaya gelebilir dedi çünkü rahim ağzım tamamen kısalmış. 1 cm de açıklık var. 36.haftadayım ama bir heyecan bastı beni :)