Ozgeyagiz Morvy Benim nasipse ağustos 16 sezeryan 2.ci gebeliğim biraz tırsıyorum sonra diyorum tırsmak fayda vermez olumlu düşüneyim nasıl olsa bi şekil dogucak 😊
Hanife00 Morvy bir yanda sıcaklar bir yanda yanan ormanlar stresten erken doğum yapıcaksın diyorlar dün gece 5 dakika mesafemdeki yerlere 6 farklı noktayı ateşe verdiler korkudan uyuyamıyoruz cuma günü doğumum var
Morvy Hanife00 nerdesiniz?😞allahım bir an önce bitsin bu acılar allah yardımcınız olsun dikkat edin kendinize
Ozgeyagiz Hanife00 Allahım yar ve yarımdınız olsun yapanlardan da ahirette ALLAH’ın gazabına ugrasınlar inşallah… Bolca dua et canım elinden geldiğince güzel düşün yavrun etkilenmesin.. Bizde sizinle aynı acıyı yaşadık Mevlam yardımcımız olsun
Sysesra 36+3 olduk karnım catliycak patliycak gibi gergin bebekte yukarda sanırım göğsüme kaburgalarima dayaniyo😩 doktor 39.haftada alırız sezryan dedi ama bana kalsa yarın gel desede alsa sıcak şişkinlik daha dayanamıyorum 😕
betulmudedibiri Kubra2929 36+2 de 3200 dü muhtemelen şuan 37 olduk 3400 olmuştur benim bebeğim de. Doktorum sürekli iri bebek olduğunu vurgulayarak sezeryana hazırlıklı olmamı güdülüyor aslında😥 normal olmasını istiyorum ama nasip kısmet kendisi ne zaman be nasıl gelmek isterse artık
Mervenzeee betulmudedibiri canm kendine İnan en önemlisi o benim doktorumda diyor 4 den fazla olursaa sez yaparız benim arkadaşım 4,500 doğurdu . Motive edici olsa doktorlar keşke
Kubra2929 betulmudedibiri aynen canım kendileri nasıl gelmek isterlerse insalah Allah kolay doğumdan geçmeyi nasip etsin hepimize🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Moms2021 Programa göre benimde 18 günüm kaldı. Çok heyecanlıyım kızlar. Şimdilik her şey yolunda normal doğum bekleniyor ama korkuyorum son anda sezaryena döner diye.