Nurnur95 Morvy ya benimde oğlanın kafa çapı kanaldan geçebilir mi onun kararsızlığı dayım dedi hoca bu hafta belli olcak inşallah hayırlısı ile
Morvy Nurnur95 benimde gönlümden geçen normal ama artık bizim için hangisi daha hayırlı ise o olsun diyorum😌
Annecik_ Morvy aynen öyle dedi doktorum şüphe içine bile girsen ara beni dedi ama bu sefer anlarım ben sancıyı
Buseninannesi_21 Morvy Bir şey sormak istiyorum geceden beri bebeğin hareketleri az acaba yeri daraldigi icin mi doktor bebeğin hareketlerini takip et dedi bana önceki kontrolde
Morvy Buseninannesi_21 yeri illaki daralmıştır ama ben yerinizde olsam içimi rahatlatmak içinde olsa bir doktora görünürdüm malum son haftalarımız ihmal etmemek lazım
Morvy Zeynep_yvz ılık suyla limon için bende bayramda çok kötüydüm acilde parol ve vitamin almıştımda öyle gelmiştim kendime sizde biran önce iyleşin inşallah dikkat edin kendinize🌸
Morvy Hkk0809 bende öyleyim sıcaklarda beni mahvediyor artık hiç çekilmiyor umarım ayın ortasında geliler sağlıkla🌸
Morvy Milenka bende bir terslik var sanırım bende heycan stress korku hepsi var nasıl geçecek bilmiyorum ama yeterki sağlıkla gelsinler🌸
Guldi Inanamiyorum cidden sira bize geldi😱 Ben 37+1 oldum. Bir iki gündür yalanci sancilarim basladi, sanirim kanala iniyor kizim. Ben SSVD deniyecegim 🙏🏻 Var mi baska SSVD adayi?
irem4 Kubra2929 sizin benegınızın kılosu kac bızımkıde bıraz tombıs doktorum onumuzdekı hafta catı muayenesı yapacak normal dogum olabılıe mı doye
mucizem0111 Morvy inşallah vallahi normal doğumu cokkk istemiştim doktorum artık zor döner dedi ama allahın işi belli olmaz😂🥰🙏🏼