zcelik Cdlmeryem 40+4 oluyoruz 00:00 dan sonra hiçbir belirti yok ve kız bebek erken doğar derler ona rağmen yok
NNurdannnn Minnakkkk ilk bebeğim oğlan ve 40 +1 de suni sancıyla doğum yaptım bu bebiş kız çok umutluydum erkenden gelecek diye 🎈 ayyy inşallah çok sağlıklı çok hayırlı olurlar en güzel zamanda gelirler 🌿🌿🌸
Minnakkkk NNurdannnn inş ya hayırlısıyla gelsinler de 💞💞 benim de ikinci oglan herkes gec gelir diyor beklemedeyim ne olur cok gec kalma cok sıcak oglum 😀
Beyda3759 00.00dan sonra 40+4 oluyorum. Gram bir belirti yok doğum için. Doktorum pazartesi veya salı yatışı yapıp suni ile doğumu başlatacak
Beyda3759 irorkay çatı muayenesi oldum açılmam yok, çatım da biraz basıkmış azıcık yırtığın olur içten ama normal doğumu yapabilirsin dedi.
Seminn iki_can bizde bugün 39.0ız açılma yok pazartesi kontrol var 41 e kadar bekliycez dedi doktorum o anlatıyor benm aklım 41 e neler var diyorum bu sıcakta allahım nasıl geçer zaman diyorum 😅😅😅😅
AyseNamli Minnakkkk sehir hastanesine gidiyorum.ben ouizden beklyrlar bence. Ozelde olsa simdiye coktan sanciyla.almislardi
Minnakkkk AyseNamli ben ozele gidiyorum ama doktorum normal dogum yanlısı o da bekletirim diyor bana suni ya da sezeryan denemeden once son ana kadar bekleyelim diyor her gittigimde
buiyimi elifinannesiiii bende doktoruma teklif ettim ama kabul etmedi suni sancıyı 41 e kadar bekletmek istiyor