Minnakkkk AyseNamli ben ozele gidiyorum ama doktorum normal dogum yanlısı o da bekletirim diyor bana suni ya da sezeryan denemeden once son ana kadar bekleyelim diyor her gittigimde
EsilaErtugrul iki_can bugün 39+1′dim doğum yaptım canım şuan hastanedeyim gününü doldurunca geliyor bebekler🥰
_Eylll1 iki_can bizde yarın 39+0 ız kanala da girmiş ama geldiği yok ne zaman gelicek nasıl gelicek bu cocuk🥺🥲
ZM11-2019 iki_can 39+4 oldum şuan 1.5 cm açıklığım var ama ilerlemiyor sancıda çok az var ama açılma olmuyor nişanım geldi suyum gelmedi bekliyoruz salıya kadar gelmezse sezaryen dicem
Zeyna1986 elifinannesiiii 38 oldum bende 4 cm açıklık var ama hala yatirmiyorlar hastaneye sancı ve suyun gelmesini bekliyoruz diyorlar
Cycanbaz Ben de 39+0 dün gittik doktora hala kanalda değil ve yan duruyor doktor dönmez artık dedi kaç haftadır aynı pozisyonda nu şekilde Doğum başlarsa daha tehlikeli olabilir dedi bugün sezeryan olacağım.
buiyimi Kızlar şimdi hastanedeyim 1.5 cm açıklık var nst de sancı çıkmıyor nasıl ilerler açıklık ama belim çok ağrıyor
Uykucu2307 irorkay bilmiyorum ki canım. Yoksa eğer çok zor oluyor diyorlar ama benden ondan korkuyorum. Salı günü muayenem var bakalım ne dicek
zcelik -Cansu- sağlıklı olsun da bebiş önemli değil gerisi. Benim de nişanım geldi sancılar başladı doğum hastanesi yatış verdi kabul etmedim evde biraz artsın sancılar diye çıktım bekliyorum şimdi