yagmuurry1 Deletedmom93428 hiç böyle bi şey olmamıştı dünden önce çatı muayenesi oldum ondan sonra böyle oldu 😓😓
Seda_nrr Deletedmom93428 Hamilelikte oluyor diye çok duydum ama normalde zorlanmadan oluyor seninki direk hamilelikten demekki kuzum
yagmuurry1 Deletedmom93428 hakiki zeytinyağı sürüyorum pamukla başka ne iyi gelir bilmiyorum 🤷♀️ 😓 birazcık gülelim hepimiz popomuzun üstüne oturamıcaz😂 böyle giderse😂 Şaka falan ama Allahım yardımcımız olsun
Pembe_duslerr Deletedmom93428 ilerlemez umarım.Ben gittim iç hemoroid cıktı bende baya zorluyor beni😢
Pembe_duslerr Deletedmom93428 genel cerraha gittim.Muayenesi biraz tuhaf ama 😢 secde pozisyonunda duruyorsun parmagıyla bakıyor.Sana tavsiyem kesinlikle git bu lanet şey ilerliyor baştan krem gln kulllanırsın iyi olur inşallah.
MEAsya Deletedmom93428 bende hamilelikten önce bitana vardı iki haftadır dört tane oldu 38+2 haftalık hamileyim hiç kabız olmadım kanamam olmadı ishalde olsam afedersin makat toplanmıo aciyo çok basur kremi sürüyorum biraz ii geliyo😔
MEAsya Deletedmom93428 yok cnm ya gitmedim basur kremiyle idare ediyorum çok dhaa fazla kötü olsaydın giderdim ama doğumdan sonra böyle kalırsa mecbur gidicem bı doktoraa 🤦