Kuzucccum Deletedmom93428 Jejeje konuya çok hakimsindir dıye soyleıdm de yokmuş neyse başka yetkılıye gidem ben
Seminn mrveknblt benim elimin üst kısmı yanmıştı Kaynar çaydan arifoğlundan sarı kantaron yağı ile ozonlu zeytinyağı karışımı yaptırmıstım iz felan kalmadı
mrveknblt Seda_nrr teşekkür ederim dün eczaneden aldım silverdin 10 güne kabuk atar vs dediler deneyeceğiz bakalım 🤷🏻♀️
mrveknblt balbocegim27 dışarı çıkınca bakıcam şimdilik eczaneden krem aldım çok sıcak hicbir yere gidilemiyor😥
mrveknblt Nlfrylmz suyu vardı ondan sıktım da daha kuvvetli bi şey gerekli gibi eczaneden krem aldım 🤷🏻♀️
Hafissee mrveknblt komşumun gögsüne düdüklü patladı yandı memelerinin üstü . Bende kantaron yagı verdim iyileşti o inşallah sende iyileşirsin
mrveknblt Hafissee içim kötü oldu çok kötü valla geçmiş olsun 😓 kantoron bakıcam aktardan ama üstünden 3. Gün geçmiş oluyor ise yarar mi acaba
milla-s mrveknblt madecasol var yanık kremi, hem de hücre yenileyici. Hamilelikte kullanımı da güvenli. Ben sürekli kullanırım, aklınızda olsun.
mrveknblt milla-s teşekkür ederim dün eczaneye gittim krem verdi 10 güne kabuk atar dediler bakalım 🤷🏻♀️