islimm__66 Gulcanalya elbette zaten sağlıklı olması önemli işte bende o konuda sıkıntı olursa diye taktım💞
islimm__66 elisa123 Valla ben çok stres yapıyorum ailemle eşim arasında kaldığım için bir yıldır gidemiyorum aileme ailemde çocuk doğunca seni ya boşatırız yada eşin seni istediğin zaman gönderir diyor çok yoruldum beynim kaldırmıyor 😥😥
elisa123 islimm__66 Hiç kimseyi takma bebeginle ilgili ol sağ salim kucagna al aile sorunu düzelir inşallah bebek gelince rabbim salamette çıkarsın sizi üzülme Allah büyük 🥰
gokcekocyigit07 islimm__66 kilo ile sağlığın alakası yok ki kilolu olup sağlıksız da olabilir zayıf olup çok sağlıklı da olabilir lütfen böyle saçma düşüncelere kapılıp kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın 👍
Seuety islimm__66 Kilosu düşük olunca bi rahatsızlık olacak anlamına gelmez zayıf daha iyi hemrn toparliyor kendini benim bebegim 2490 doğdu 38. Haftada çok şükür bi rahatsızlığını görmedik ki hemen toparlandı ki 6 aylık ken 10 kiloydu maşallah 😂
islimm__66 Symazturk hmm anladım inş sağlıklı olsun da ben ondan Tedirgin oldum ilk olunca insan her şeyde soruyor böyle bilmediği için🥰
Elifgoktug1 islimm__66 ama her bebeğin gelişimi farklidir kimi bebek son 2 ayda kilo alır kimi baştan sona alır son zamanlar çok almaz sağlıklı olsunlar yeter ki kilo doğduktan sonra da alirlar🥰
gokcekocyigit07 islimm__66 hiç kötü düşünmeyin, ceviz, avakado, kaşar peynir, süt ve süt ürünleri, kırmızı et, balık, bu tarz bebeğe kilo yapacak besinler tüketin, en önemlisi dengeli beslenin 😊
islimm__66 elisa123 üzülmeyeceğim gibi değil ki ama çok zor bir durum eşim çok öfkeli asla ailenle görüşmeyeceksin diyor adama ne oldu anlamadım ailemin adını dahi duyunca deliriyor başka biri oluyor ☹️ nasıl düzelecek bilmiyorum ben olacak gibi de değil
VeraVrea islimm__66 ultrason sonuclarında değerlerin oldugu tabloda yazar zaten kaç hafalık diye ölçüme göre.
Eslemnur islimm__66 bebeğin kilosu önemli değil organları sağlığı önemli fazla takılma kilosuna zayıf olsun SAĞLIKLI olsun
islimm__66 Eslemnur yok kilolu olsun diye değil zaten zayıf olup sağlıkta bir sorun olursa diye endişe ettim sadece
elisa123 islimm__66 dua edin bol bol evinizde bakara suresi açın evdeki huzursuzluk için rabbim yardımcın olsun 🤲
Eslemnur islimm__66 yok kötü düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun kimseyide takma ailenide eşinide sen ne kadar strese girersen bebeğin okadar stresli olur
Esmakorkmaz islimm__66 doktorun bu durumun sıkıntılı olduğunu düşünseydi sana da söylerdi canım sıkma canını. Ayrıca haftasına göre 1000-1100 gr normalmiş internetten hafta hafta bulabilirsin normal kilo ölçülerini🥰 ben öyle takip ediyorum. Kilo alsın istiyorsan da bol bol günlük muzunu taze yemişini sodanı ve birçok yiyeceği tüketebilirsin bunlar kilo yapar diye biliyorum 🌸
islimm__66 Esmakorkmaz teşekkür ederim ☺️🤗💞 işte annelik böyle bişey olsa gerek çünkü insan herşeyde tedirgin oluyor bişey olacak diye
islimm__66 gokcekocyigit07 et peynir yoğurt yiyorum ama balık pek sevmiyorum ki yemesem sorun olur mu
islimm__66 Eslemnur bende bebeğim için talılmayayım diyorum ama boş ailemi arasam onlar laf sokuyor aile Konusu olunca eşim deliriyor arada kaldım bir kavga çıkar olay büyür boşanırım diye ☹️☹️