Senaduyar Meltem_aras bende Berna hanıma aldim randevu yorumları falan iyiydi siz devamlı bu doktora mı gidiyorsunuz
zeytinkiz Senaduyar Benımde ilk bende de aşırı heyecan var ya 😄 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ama ben 38-39 da dogum istiyorum bakalım hayırlısı 40 a kadar durmasın korku oluşuyor içimde kakasını yer falan diye 🙄
zeytinkiz Meltem_aras Carolin için hep olumsuz yorum okudum ama yarın gittiğinizde buraya yazar mısınız nasıl geçti muayene doktor nasıldı ilgisi konusmasın falan diye 🤗
Senaduyar zeytinkiz ben bütün doktorları 2 dk için de yorumlarını buldum sonra en mantıklısı Berna hanım geldi gidip görücez bakalim
Meltem_aras zeytinkiz karolin hanim icin bilgi verirmisinz demistiniz bugun muayene oldum ve cok memnun kaldim sorunlarimla yakindan ilgilendi bir daha gitmek istediğim bir doktordu.
zeytinkiz Senaduyar Hayırlısı olsun inşallah bebekler kendi karar verıyor artık biz saeece beklıyoruz 😄🧚♀️
zeytinkiz Senaduyar Berna hanım için hiç bişey okumadım yada aklımda kalmamış muayene olduktan sonra yorumlarınızı yazarsanız bizde bilgileneli bakalım iyi mi kötü mü 🤭
zeytinkiz Senaduyar tabii ihmal etme git sen anlamazsın belkı sancı falan vardır son zamanların daha dikkatli ol alda fayda var 🤗
Zeynepdogan Senaduyar bnde ona aldim acaba nasil doktor ya sen hangi gune aldin canim en yakin persembeydi bnde persembe aldim
Senaduyar Zeynepdogan ben onu değiştirdim sonra dan Berna diye birine aldim giden kişilerin yorumlarını falan buldum gayet güzeldi çarşamba gidicem ben 11 de randevum var
Zeynepdogan Senaduyar ya bide biz gebe oldugumuz icin gebe poliniginden almamiz gerekmiyormu berna jinekoloji yaziyo ama gebe yazmiyo ben 182 aradigim zaman beni gebe olana yonlendiriyo
Zeynepdogan Senaduyar cikiyo canim dikkatli bak bakizlarinda menepozlu hastalar bazilari cocugu olmayan bazilarida gebe bazilarida jinekoloji bende gebe olana aldim nolur nolmaz die
Zeynepdogan Senaduyar bn zeynep nesibe isik aldim carsamba vardi bidr persembe bn persembeye aldim ama yoksa demekki aldilar yoksa vardi