Zeynepdogan Ya kizlar bende bi turlu randevu bulamadim oraya acaba direk doguma gitsem alirlarmi ya bazilari kendi hastan olmayinca baska hastaneye sevk ediyo diolar falan dogrumu acaba bilgisi olan varmi
Senaduyar Zeynepdogan evet benim.arkadasim doğuma gitti normal doğum acilden giriş yaptı 1 ay önce falan doğuma aldirlar direk acilmasi falan da vardı zaten beklemedi 20 dk da doğumu oldu
Minederin Senaduyar benimde öyle ilk doğum olacak ama iyi bir hastane diğer devlet hastanelerine göre
zeytinkiz Senaduyar 11 agustos Adnan şar aldım cok olumlu yorumlar vardı duyuyordum denk gelince onu denemek istedim 🤭
Senaduyar zeytinkiz benim doğumum yakın olduğu için erkn tarihe almam lazım ama hangi doktora alsam bilemedim garanti olsun diye bir tane aldım zeynep nesibe ışık diye bir doktor
zeytinkiz Senaduyar Aaa kaç gününüz var benımde 36 günüm kaldı 9-12 agustos arası cagırdı 11 ine aldım.
Zeynepdogan Senaduyar bnde ona aldim acaba nasil doktor ya sen hangi gune aldin canim en yakin persembeydi bnde persembe aldim
zeytinkiz Senaduyar Aaaa siz o halde randevu ile mi gidiyorsunuz 😳 ne kadar zamanda cagırıyolar peki haftada 1 falan mı? İlk dogum unuz mu?
Senaduyar Meltem_aras bende Berna hanıma aldim randevu yorumları falan iyiydi siz devamlı bu doktora mı gidiyorsunuz
zeytinkiz Meltem_aras Carolin için hep olumsuz yorum okudum ama yarın gittiğinizde buraya yazar mısınız nasıl geçti muayene doktor nasıldı ilgisi konusmasın falan diye 🤗
Senaduyar zeytinkiz son zamanda 1 haftaya düşüyor ben sadece burdan randevu bulamadığım için yakın devlet hastanelerine kontrole gittim şimdi buraya gidicem sonrası Allah kerim
zeytinkiz Senaduyar Benımde ilk bende de aşırı heyecan var ya 😄 Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ama ben 38-39 da dogum istiyorum bakalım hayırlısı 40 a kadar durmasın korku oluşuyor içimde kakasını yer falan diye 🙄