Zeynepdogan Senaduyar bn zeynep nesibe isik aldim carsamba vardi bidr persembe bn persembeye aldim ama yoksa demekki aldilar yoksa vardi
Senaduyar Zeynepdogan zeynep nesibe ışık.bende suan jinekoloji diye çıkıyor o yüzden almadım gebe kısmına aldim
Zeynepdogan Senaduyar neyse bunada sukur ben nerdeyse 1 aydir alamiyorum randevu bu post sayesinde aldim cok saolun valla umidimi kesmistim yoksa
Zeynepdogan Senaduyar aaaa bnde gebe yaziyo valla buraya resim atmayi bilmiyorum yoksa ekran resmini atardim
zeytinkiz fatma-kpnk Hahhahahah tövbe yarabbim 😆 halinizi hattınızı sormaya geldim Bi kahve söyleyince içelim deseydin 😆 bazıları gercekten tuaf. Allahtan ben secme e denk getiriyorum hep bana denk gelmedi şükür 🤭 doguma denk gelir kesin 😆
Zeynepdogan zeytinkiz kiz ben ozele gidiyorum her gidisimde doktorumda niye gelmistin dio o yuzden vaeya ozelden sogudum valla resmen paramizla rezil oluyoruz
zeytinkiz Zeynepdogan Hahahaha 😆 o daha kötüymüş. Bende 4 ay özele gittim de sonra devlete geçtim hepsi aynı işi yapıyor birde para ile rezil olmak daha beter 🤦
Senaduyar Zeynepdogan bende özele gittim doktor sırf bebeğin kilosundan dolayı 36.haftada beni sezeryana almaya kalktı sonra farklı doktora gittim 1 2 tane de daha onlar gerek yok dedi şimdi güvenim kalmadı özele
Zeynepdogan zeytinkiz annem hep diodu ozelde ayni devlette nereye gitsen sen dogurucan sen sanci cekicen bosuna okadar para verme ama bn dinlemiyodum simdi hak veriyorum