Neyzen123_ Tubbbbbbbbb evet dogru turkce ama okunusu soyleyısı bana oyle geliyor agır ve guzel yani demek ıstedım
Cerenmete_ esmagull 🌸 LİYA 🌸koyucaz inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı😊
Tulaytemurxx esmagull Kızım olcak 26+0 haftalık hamileyim Allah nasip ederse Nefes koycaz ben zümrada istiyorum ama olurmu olmazmı yanına bilmiyorum 💕
Hulyaaaa Meryemn 😊😊 evet tam tersi olmuş. Ama nisa daha uygun bebek için buyuxden için ferah olsun ins bizde nisa da karar kilariz
4438bebegim Baya isim düşüncesi var kız bebek için cok güzel seçenekler mesela: Berrin, İpek, Selin, Duru, Bade, Arven, Ece, Aylin, Beste, Afra, Rana, Yüsra, Pelin, Helin, Katre, Zeynep, Narin, Mirel. Umarım yardımcı olabilir
Mermaiddd Gozde9120 zerya ismini ilk defa duyuyorum kulağa hoş geliyor fakat sürekli derya ismiyle karıştırabilirler.tabi siz bilirsiniz.Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah.
Kbrbisi21 esmagull benim ruyama geldi ismi tabi o surecte hamile oldugumu bilmiyordum ruyamda simit dagittim adak olarak ve kizima seslendim sadece yuzunu goremedim surekli Mihri Naz buraya gel simitleri dagitmamiz lazim hadi bu senin adagin diyordum o yuzden Mihri Naz koymaya karar verdik ismini begenenlerde koya bilir bu ismi 🤗