elfcaglar1 Bebegim4 başka nelere dikkat etmeliyiz oturmak bağdaş kurmak falan yasakmış internette okudum
Bebegim4 elfcaglar1 eğilmek yok aşağıya doğru bide hiç ani hareket yok kabız olmak asla yok benim okuduğum bunlar aklıma başka gelmiyo 😅
elfcaglar1 Bebegim4 tamam ay saydım pturmaodasından tuvalet tam kırk adım kırk da geliş seksen adım yaaa😂
Bebegim4 elfcaglar1 valla yarım saatte bir gidiyorum ben bide kupkuru olsun diye içim peçete ile 10 saat siliyorum 😂😬
Bebegim4 elfcaglar1 doktora sormadan yapma bende duydum soracaktım bak unuttum ya zararı olursa bide ben minik pamuk bez parçaları koyuyorum önüme kirlendiği hemen atıyorum yeni koyuyorum atletten falan kesebilirsin
elfcaglar1 Bebegim4 bende dün öyle yaptım ama sonra onların steril olmayacağını dğşündüm eczaneden gazlı bez aldırcam inşallah
Bebegim4 elfcaglar1 onlar parçalanıyor ya rahat edemiyorum , doktor söyletmişti hamile olmadan önce böyle yap enfeksiyon olmazsın diye 1 senedir falan yapıyorum olmadım da kız cidden 😂
Bebegim4 elfcaglar1 doktor bana evin içinde 1 haftadan sonra gez dedi ben totomu kıpırdatmaya kira istiyorum slsjjdjd😂😂 iyi ki kocam yok pasaklı halimi görürdü saçımı toplamaya aciz oldum
elfcaglar1 Bebegim4 agagagagaga benim var da n’oluyo boşver adam öyle tedirgin ki beni tuvalete dört saatte götürüyor yavaş diye diye 😂😂😂
elfcaglar1 Bebegim4 ayy çok iyi olmuş bende bi öğrencim vardı eczacı ona söylicem senin bir hafta doldu mu ki benim cuma günü yapıldı iğne
Bebegim4 elfcaglar1 olmadı aslında da ben salıdan salıya yapıyodum düzenin bozulmasın dedim perşembe yapılmıştı daha etkili olur boşver 😂