elfcaglar1 Bebegim4 doktor baba en az Oğuz’u görmemiz lazım dedi diğer doktor da 35i görürsün özgüre güven dedi
Bebegim4 elfcaglar1 bana da doktor 20 kasım dedi büyük ihtimal alırız dedi bende görürmüyüz sizce görcez inşallah öyle duruyo dedi de gel bana anlat sen ne hissediyorsun
elfcaglar1 Bebegim4 korkma kuzum hiç bi şey olmıcak duş olayını nasıl yapacaksın ben forumlarda okudum hep duşa az girin diyorlar
GulcanDongel Bebegim4 kız saçmalama 15 gün duşa girilemden durulur mu, gir bi kere şampuanlan çık, doktorum duş tuvalet harici kalkma dedi, gerekirse tabure koy oturarak yıkan, bu sıcakta yikanmamazlik olmaz kocamiza leş gibi kokariz 😂😂😂😂
Bebegim4 elfcaglar1 kız bu belim ne olcak böyle yaaa valla bıktım korkudan ölüyorum sancım olsa ultrosonla görmezmiydi ki
elfcaglar1 Bebegim4 ultrasonda sancı görünüyormuş benim bildiğim olsa görünürdü sen yatmaktan bel fıtığı tetiklenmiştir bence
Bebegim4 elfcaglar1 bel fıtığı olabilir dedi doktor varmı onu da bilmiyorum lanet olsun yemin ederim lanet olsun ya kaşım saçım döküldü beden korkmaktan yok valla ben 38 göremem
Bebegim4 GulcanDongel ne bileyim demedi doktor bi şey ki bana 🙈 kocam yok yanımda anama kokarım anam bakıyo 🙈😂
GulcanDongel elfcaglar1 valla bilmiyorum ki, insan böyle düşündükçe sinirleri bozuluyor ya 🙈😂 az önce ağlayacaktım kendimi çok yalnız kimsesiz hissettim iyiki oğlum var arada dövüyor beni o zaman tek olmadığımı anlıyorum
elfcaglar1 Bebegim4 başka nelere dikkat etmeliyiz oturmak bağdaş kurmak falan yasakmış internette okudum