Bebegim4 elfcaglar1 sor onu ya herkez kullanmış sana niye vermedi ki en azından 2 tane versin sabah akşam bana 3 verdi herkez aşırı memnun vallahi
elfcaglar1 Bebegim4 ya şöyle nöbetçi doktora sordum progestana gerek var mı diye yok olsa söylerdi dedi bende Perşembe karısına dicem içecem kafama taktım 😂😂😂
Bebegim4 elfcaglar1 ben onu da 4.haftadan beri vajinal alıyorum günde 3 belki daha beter olurdu bilmiyorum orasını
Bebegim4 elfcaglar1 bak arkadaşımla konuştum şimdi onunda ikiz rahim ağzı problemi yok ama 31. Haftada erken doğdu çocukları kız 2 3 hafta küvetse kaldılar kocaman olduler maşallah şimdi bana diyo 31 32 doğarsa korkma diye
Bebegim4 elfcaglar1 eski konuşmalara baktım iki anne seninle benim gibi aynı erken haftalarda serkaj olmuşlar 30 küsür haftaları konuşuyorlar görürmüyüz falan diye 38 39 görmüşler Aklıma biz geldim bize de nasip et biri de bizi görsün inşallah böyle mutlu olsun dedim 🥰
GulcanDongel elfcaglar1 valla bilmiyorum ki, insan böyle düşündükçe sinirleri bozuluyor ya 🙈😂 az önce ağlayacaktım kendimi çok yalnız kimsesiz hissettim iyiki oğlum var arada dövüyor beni o zaman tek olmadığımı anlıyorum
elfcaglar1 GulcanDongel yaa çok zor bi süreç tam psikolojik yardım almalık süreç gerçekten ama geçecek zaten pandemi kapanır herkes yakında diye düşmüyorum😂😂
Bebegim4 GulcanDongel ben bugün 3 4 kere ara ara ağladım bu kadar yatıcam diyip boğulup ağlıyorum elimde değil korkuyorum da