elfcaglar1 Bebegim4 bende bi de şey başladı bebeklere dair hiç bi şey düşünmüyorum konuşmuyorum konuşanı susturuyorum falan
Bebegim4 elfcaglar1 su içtiğimiz için karnımız gergin hep sıkışık gidiyoz 15 dk sonra başa sarıyoruz ay eğildim ya nasıl canım sıkıldı korkuyorum şimdi
elfcaglar1 Bebegim4 ay evet aynen öle bi şey olmaz korkma bende eğildim kaç kere bi şey olmuyo bak ben buradaki forumlara baktım serklajdan sonra çalışan bile olmuş
elfcaglar1 Bebegim4 ağlama bak bebeğin etkilenecek arkadaşım kendini üzme daha yolun başındayız Allah ne derse o olur
Bebegim4 elfcaglar1 kaç hafta dayanır nasıl olur beynimi giyiyorum 30 ları götürmüyüm diye diye yoruldum Artık
elfcaglar1 Bebegim4 olsun bi kereden bi şey olmaz şimdi daha çok dikkat edersin kendini üzme bu daha zararlı eğilmekten bence
elfcaglar1 Bebegim4 İnan bende aynı düşünceler içindeyim ama böyle yaparsak bu kadar hafta geçmez bak benim açıklığım da var ve ikiz düşün ama biz tıbbın yapabileceği son şeyi yaptırdık yani bundan sonrası tamamen Allah’ın takdiri
Bebegim4 elfcaglar1 eski yazışmaları okuyorum o kadar umut verici şeyler Varki 2 3 cm açıklıkla 10 15 hafta götürmüşler
Bebegim4 elfcaglar1 bize de nasip olur mu acaba doktor sana umutlu konuştu mu doktor bana güzel konuştu ama bi kuşağımdan girdi birinden çıktı
elfcaglar1 Bebegim4 doktor baba en az Oğuz’u görmemiz lazım dedi diğer doktor da 35i görürsün özgüre güven dedi