Bebegim4 elfcaglar1 bol su içiyosan eğerki sıvı tüketiyosan ondan oluyo bende öyleyim çünkü ayağa kalkınca geriliyo gün içinde bebeklerin gerilmesi normalmiş zaten bugün sordum
GulcanDongel elfcaglar1 kasiliyor bebek ondan oluyor öyle. Bunu doktorunuza söyleyin magnezyum kullanmiyorsaniz eğer size verir kullanırsınız iyi gelir ben bir aya yakındır kullanıyorum iyi geliyo magnezyum
Bebegim4 GulcanDongel benim aşırı düşük ya 350 mg sabah akşam kullanıyorum ayrıma 250 mg multivitamin içimde ver sabah akşam onu kullanıyorum artı maden suyu hala düşük hala düşük
Bebegim4 elfcaglar1 valla yavrum vitamin ama bilemedim şimdi sen sor da başka belki yüksek senin değer
elfcaglar1 Doktorumu bırakıp devlet hastanesindeki perinatolog eşine başladığım için istediğim her an ulaşamıcam randevum da öteki cuma
Bebegim4 elfcaglar1 hava sıcak yanıyorum, korku endişe panik valla özeniyorum hamilelere dışarda fıldır fıldır gezen😢
Bebegim4 elfcaglar1 bari 30 larda görülseydi bu problem az kalmış olurdu 3.5 ay var düşünsene yat yat yat nereye kadar
elfcaglar1 Bebegim4 bende gerçekten ama napalım Buda bizim sınavımız ben var ya normalde beş saniye aynı yerde duramayan bir insanım düşün
elfcaglar1 Bebegim4 bende bi de şey başladı bebeklere dair hiç bi şey düşünmüyorum konuşmuyorum konuşanı susturuyorum falan