Bebegim4 elfcaglar1 kuzum benim sarımsı açım kahve akıntım geliyo normal mi enfeksiyon değildir umarım ya
Bebegim4 elfcaglar1 kız enfeksiyon kapmayalım bide biz Allah korusun gümde 5 6 l su içiyorum olmasın diye ya of
Bebegim4 elfcaglar1 yok yok üstten baktı normal ultrosonla belim yine başladı bence bende kesin fıtık var normal değil yani
elfcaglar1 Bi de ne sorcam size @GulcanDongel Bebegim4 benim ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum karnımız böyle yumuşak mı oluyo yoksa sert mi olması gerekiyor gergin mi olmalı
GulcanDongel elfcaglar1 çok yumuşak olmaması gerekiyor benimde ilk hamileliğim ama yumuşak olsa da korkmayın normal o bebek oynuyorsa hareketleri iyiyse sıkıntı yapmayın, benim bile şuan normal be çok sert ne yumuşak.
Bebegim4 elfcaglar1 gergin olmaması gerekirmiş doktor öyle dedi bugün bana ama çok aşırı da yumulaş olmicak normal işte
elfcaglar1 GulcanDongel ay tamam benim sertte o yüzden sordum bi daha ayağa kalkınca aşırı gerginlik oluyo karnımda
Bebegim4 elfcaglar1 bol su içiyosan eğerki sıvı tüketiyosan ondan oluyo bende öyleyim çünkü ayağa kalkınca geriliyo gün içinde bebeklerin gerilmesi normalmiş zaten bugün sordum
GulcanDongel elfcaglar1 kasiliyor bebek ondan oluyor öyle. Bunu doktorunuza söyleyin magnezyum kullanmiyorsaniz eğer size verir kullanırsınız iyi gelir ben bir aya yakındır kullanıyorum iyi geliyo magnezyum