elfcaglar1 esratpl bende yarım saat sırt ağrısı oldu o da düz yattgım için sola yatmaya başladım geçti onun dışında agrı olmadı
Bebegim4 esratpl herkezde farklı oluyo bence bu durum ya erken haftalarda hiç ağrı olmuyomuş haftan kaç canım açılık vs falan mı oldu
Bebegim4 elfcaglar1 kuzum benim sarımsı açım kahve akıntım geliyo normal mi enfeksiyon değildir umarım ya
esratpl elfcaglar1 dikişten hemen sonra ağrınız oldu mu odaya geldiğinizde falan🤔 genel anestezi mi aldınız? of çok soru var ya🥲
esratpl Bebegim4 14. haftadayım uzunluk 3 cm şuan ama bi kaybım var önlem amaçlı yapılacak insallah ağrısız geçer🥺
Bebegim4 esratpl senin haftan küçük canım Allah’ın izni ile ağrın sancın olmaz inşallah, geçiyo gidiyo sen ondan korkma odaklanma güzel geçsin önemli olan o 😘
esratpl Bebegim4 insallah ya🌸 size de çok geçmiş olsun 💖 haftam küçük o haftaları nasıl geçiricem acaba😅
Bebegim4 esratpl Allah razı olsun canım sana da geçmiş oldun hayırlı ameliyatın olsun inşallah, valla o konuda haklısın geçmiyo günler hiç ama napcaz yatcaz artık 😬
Bebegim4 GulcanDongel açık kahverengi darı karışımı akıntım geliyo rengi de belli değil tam enfeksiyonumu acaba koktum normal mi ki