Ben 27 yaşındayım. 2 yıldır evliyim. 10 yıldır da beraberiz eşimle. Aslında hiç bebek düşünmezsen etrafımızdaki insanların bebek sahibi olmak için çok çaba sarfetmeye başladığını görünce bizde bi tedirgin olduk. Acaba denemeye başlasak mı diye. Sonra vazgeçtik biraz daha zaman geçsin eşim futbolcu , daha düzenli bir hayata geçelim öyle olsun dedik. Bu sırada bir kaç kez dikkatsiz davranıp hamilelik oluşturabilecek şekilde ilişkimiz oldu. Sonrasında ben biraz acaba hamile kaldım mı ya falan diye stres oldum ve adet günüm gelince adet olduğum için üzüldüğümü hissettim. Yani bebek istemiyorsam neden üzüldüm içten içe adet olmama dedim. Sonra eşimle konuşunca biz korunmayı bırakalım olacaksa olur zaten. Olmazsa da düzen kurana kadar bi bakarız olmadı tedaviye başlarız dedik. Korunmayı bıraktığım ilk ay bir gün geciken adetimden hemen sonra test yaptım ve pozitif çıktı. Şuan henüz çok yeni hamileyim. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin. İsteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah ♥️