Larraa merhabaaa 😍 sana moral olması için ben de hikayemi anlatayım o zaman☺️ 29 yaşındayım 2 senelik evliyim, bu zamana kadar hiç çocuk istemedik ve sonra zamanı geldiğini düşündük ve biz de istemeye karar verdik ☺️ İlk ay denedik olmadı olmayınca o ay hazır olmadı kontrol için doktora gidelim ne var ne yok baksınlar dedik,tahliller vs temiz çıktı reglm çok düzenliydi ve bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyordum ancak doktor polipten şüphelendi sen yine bir dene olmazsa gel sulu ultrason ile bakalım ,henüz yumurtlamamışsın dedi ben tabi şok hiç beklemiyordum hem de ovülasyona göre yumurtlamam bitmiş olmalıydı 😲. Sonraki ay kesin olmaz diye kendimi ultrasona girmeye hazırlarkeeeen….. o ay gebe kaldım☺️☺️ Reglm 1 gün gecikti hemen predictor test yaptım kabak gibi çift çizgi çıktı. Eşim de başımda bekliyordu😂😂 ağla ağla bir hal olduk😊 Şimdi 18+4 haftalık hamileyim tatlış bir kızımız olacak😍😍♥️ Daha sonradan doktorum sorunun polip olmadığını, rahim duvarımda farklı kalınlaşmalar olduğu teşhisini koydu aslında şanslısın kolay hamile kalmaman lazımdı dedi ama şanlısın kalmışsın artık yolumuza bakacağız dedi 😊 ben de doktor bey tedavisi var mı? Tabiki ilaç kullanacaktın düzelecekti, şimdilik gerek yok kalmışsın zaten dedi ben de o zamaaan hiiiç önemli değil sallayın dedim 😂😍 ne güzel çözüm odaklısın dedi gülüştük 😂😂 demem o ki gerçekten stres yapmaya gerek yok ,Allah dermansız dert vermesin 😇 üzüntü ,stres büyük bir faktör emin olun bebekler ne zaman geleceğini çok iyi
biliyor☺️☺️☺️♥️♥️
Tavsiyeler ☀️
Kesinlikle doktora bu işe başlamadan gidin , belki gebeliğe engel çok basit bir durum var ve bu nedenle kalamıyor olabilirsin , kendini boş yere aylarca neden olmadı diye üzmüş olabilirsin. Gerek yok doktor baksın bence
En büyük tavsiyem her gün ilişki yerine gün aşırı ilişki şansı daha çok arttırıyor😊
Son tavsiyem regl geçikmeden o testten uzak dur ✋ Çünkü erken yaptığın için negatif çıkabilir ve boşuna üzüntü yaşatmayın kendinize ,bu bebeğin döllenmesini bile etkileyebilir. Aman erken mi yaptım? Oldu mu olmadı mı? Diğer çizgi 10 dk sonra geldi vs vs psikolojik olarak yoruyor insanı. Akacak kan damarda durmaz demişler ! Regl gecikene kadar bekle 🥰
Bu arada en kısa zamanda sizin de çift çizgi haberlerinizi alırız inşallah 😍😍😃