Anne adaylarımız, güzel hamileler bazen burada hamileyim diye paylaşımlar yapıp, testlerinizi ve sevinçlerinizi paylaşıyorsunuz. Ben hamile kalmaya çalışan bir kadın olarak bunları gördükçe açıkçası umut doluyorum bir gün bende yaşayacağım bunları diye 😍 Ama nedense bu postları ilk okuduğumda hep aklımdan geçen sorular şunlar oluyor;
acaba kaç ay/sene bekledi?
Gebelik için neler yaptı?
nasıl tedaviler gördü? gibi gibi bir çok soru. Tabi ki arkadaşlarımız sevinçlerini paylaşmışken onları darlamamak adına pek soru sormuyorum ama çok nadir bir iki post görmüştüm okumak hoşuma gitmişti. Acaba sizlerde gebe kalma sürecinizi, hikayenizi biz bebek isteyenler grubuyla post olarak paylaşabilir misiniz 🙏🏻😍 Biliyorum herkesin problemi, görmesi gereken tedavi süreci vs çok çok farklı fakat bence benzer sorunları yaşayan arkadaşlar için çok umut verici hikayeler olacaktır. Tabi ki bunu sadece ben mi istiyorum diğer arkadaşlarımız ne düşünür? bilmiyorum ama ben çok iyi olacağını düşünüyorum 🥰🥰
Yani gebelerin doğum hikayelerini merak ettiği gibi, biz de bu hikayeleri merak ederiz sanırım 🌸