Kuzucccum Hafizeplt naısl kısa 😂 bnmde kaç gündür kasıkalrım ağırıyoe 🤷♀️ Ben de güya ütüyü bıtırıdm yatak odasına gectım eldıvenın teki yerde kalmış naısl unutmuşsam jfjfjf eldiven çorap mendiller derken 😬
Hafizeplt Kuzucccum bende unuttuklarım ile diğerlerini atayım dedim mendili kalmış bi tane 😂😂 baya kısa ya utanmasa göğsüme vuracak 😂akşama bi parti ütüm daha var ya hiç çekilmiyor sıcakta sabahtan beri bi evi süpüremedim😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek hahaha ne kitabı bakıyorsun 😂 aslında kitap yerine yeğenime bi kac takim alsan daha iyi aslında ama 😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi resimli hayvan kitapları. 😂 kız bende ki bu rahatlığı anlamadım bende . 30 . Haftaya girdim hala tık yok bende 😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek 10 haftan kaldi 😂 bakalim napican doğar doğmaz zaten anne resimli hayvan kitaplarını sorucak kiz😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi hahhaha😂 8 haftam kaldı. Ben 38 de doğuracam öyle hissediyorum 😂😂 aynen öyle hemen o kitapları soracak bende al yavrum bak kitap önemli kıyafetler önemli değil diyecem 😂😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek sen doğurduğun zaman ben 20 haftalık oluyorum 🥰🥰 o zaman başlarım alışverişe 🥰🥰
Akrepbebek Yamacin-Annesi yolu yariliyorsun o zaman inş çok güzel 🥰🥰🥰 inş sen başlarsın benim gibi olmazsin😂
Kuzucccum Hafizeplt şükür vala ütü bitti şimdi onu beklıyoruz artık sağlıkla gelsınlerde 😘🙏 hemen yapmadın mı kalıyor ya işler oturdu mu kalkamıyor insan 😆😆 bnmde göğüs kafesime doğru naısl vuruyor nefes keısyor resmen
Hafizeplt Kuzucccum he ya bu kızlar çok şımarık benimki de çok acıyo eşimde şaka yapıym sanıyo bi de ona gıcık oluyorum sonra😂 zaten erteleyince hiç yapılmıyo artık herşeyini hazırlayıp keyif yapmak istiyorum ya aklımda sürekli 😂
Kuzucccum Hafizeplt bi an önce bitir rahat rahat gelişini bekle yavaştan sancılar ağrıalr oluyor çünkü 😬 bnmkıde hemen hastaneye gidelim dıyor Allahım ne meraklı jfjfjf
Hafizeplt Kuzucccum sen nasıl sakinsin asıl benimde sancılar geliyo aha doğurcam diyorum hemen😂 az önce biri post açmış doğuruyorum diye 35 haftalık 🤭
Akrepbebek Yamacin-Annesi 😂özel hastane de çok yok zaten.sadece muayeneleri var doğumlar yine devletin hastanesinde oluyor . Sen cabim
Yamacin-Annesi Akrepbebek devlete gidiyorum biri tek kadin doğum üstüne diğeri hem araştırma özele güvenmiyorum
Kuzucccum Hafizeplt kız demee 😮 zaten eşime diıyorum keısn erken gelecek dıye bakalım bi soğukkanlyım djdjdj ayy şimdi bi tırstımmm 😬