Yamacin-Annesi Akrepbebek devlete gidiyorum biri tek kadin doğum üstüne diğeri hem araştırma özele güvenmiyorum
Akrepbebek Yamacin-Annesi 2 doktor beraber kontrol ettigin de güzel bir şey. Allh korusun bir şey olduğunda biri görür biri görmez farklı görüşler her zaman iyidir
Kuzucccum Hafizeplt kız demee 😮 zaten eşime diıyorum keısn erken gelecek dıye bakalım bi soğukkanlyım djdjdj ayy şimdi bi tırstımmm 😬
Hafizeplt Kuzucccum benim iş yerinde bi kız 34. Haftada doğurdu ben ondan beri paniğim hep😂hazır olsun canım
Kuzucccum Hafizeplt evet belli olmuyor bebişler ne zamana gelmek ısterlerse en doğru zaman olur ıns 🙏😘
Akrepbebek Yamacin-Annesi ne güzel 🥰 bende ilk 22. Haftaya kadar hep 2 haftada bir gidiyordum çok güzeldi. Iple çekiyordum o 2 haftayi. Sonra doktor aylik gel artık dedi 🤭 şimdi zaman hiç geçmiyor gibi birqn önce yavrumu görmek istiyorum artık 😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek inşallah sağlıkla doğar prenses 😍 bende bi o doktor bi bu doktor derken sürekli görüyorum ay napim özlüyorum görmek istiyorum 🥰🥰
Akrepbebek Yamacin-Annesi Amin hepimizin ki inş 🤲😍 demi insan çok özlüyor her dk görsem sıkılmayız bence🙈😂