Zeysezer birsusamtanesiydin valla o günü kuru fasulye pilavın üstüne bi de dürüm gömmüştüm beni zor duruma sokmuştu 🤭😁😁
Melakya birsusamtanesiydin ay balık corbası yaptılar balık ekmek cektı canım ya varmıdır acaba emınonun de falan😂
birsusamtanesiydin Melakya eşim istedi balık çorbasını sen de yapsan ya bundan dedi ömrümde ilk defa gördüm balık çorbası 😄
birsusamtanesiydin Civcivim000 bazıları aşırı kötü yapıyor yemeği güzel yemekler yeniyordur bence de 😊
Minnosannesi38 birsusamtanesiydin hamile olmadan önce izliyordum ama şimdi midem bulanıyor yaptıkları yemekler hoşuma gitmiyor bakmıyorum instagramda gezerken gördüğüm şeyleri canim çekiyor benim de
Kuzucccum birsusamtanesiydin bizimkınde aşerme yokta sanırsın kendısı hamile tabağını kaldırana kadar dokuz doğuruyorum jdjdjd Göbekte o kadar çıkmayınca rahat hareket edersın dıyor 😂
birsusamtanesiydin Kuzucccum arada bir hamile olan benim diye hatırlatıyorum eşime 😄 inşallah bu bölümde bir şey aşermem evde Tekim bir de 🤦🏻♀️😄
birsusamtanesiydin Kumrukus13_ ben Zaten kilo almak istiyordum benim işime geliyor iştahımın açılması 😂
Fatmaens34 birsusamtanesiydin Master chefden görmedim de bi Anda işkembe çorbası aşerdim eşim işten gelince yemeye gideceğiz 😁😁
birsusamtanesiydin esmerrmm bu aralar yemek yesem de bazen aç hissediyorum . kendimi ilk defa böyle görüyorum 😄
birsusamtanesiydin zeytinkiz ben bir kere eşim bin kere aşermiştir 😂😂😂 o kadar para verdik fırın aldık sen de yapsan keşke şu kuzu sarmasından diyor 😂😂
Kuzucccum birsusamtanesiydin hehehe ben de ben de 😂 aynen hafiften karnım gurulduyor gb banada bahane olur jdjdjd
zeytinkiz birsusamtanesiydin kalkmyap sende ye bende yiyim de 😄 sıcakda maşallah herşeyi istiyor eşim 🥵 ben sıcakda zor bela yiyiyorum resmen ne aşermesi 😆🥵
birsusamtanesiydin zeytinkiz evlenmeden önce güzel yemek yaptığını bildiğini anlatırdı evlendik daha bir şey görmedim ne kuzu sarması 🤣 erkekler çoğunlukla iştahlı . anne ben değil de sen olsaymışsın bebek 5 kilo doğar diyorum 😂