birsusamtanesiydin zeytinkiz evlenmeden önce güzel yemek yaptığını bildiğini anlatırdı evlendik daha bir şey görmedim ne kuzu sarması 🤣 erkekler çoğunlukla iştahlı . anne ben değil de sen olsaymışsın bebek 5 kilo doğar diyorum 😂
Kuzucccum birsusamtanesiydin hehehe ben de ben de 😂 aynen hafiften karnım gurulduyor gb banada bahane olur jdjdjd
Kuzucccum birsusamtanesiydin ejejje dayancaz bıraz . Şuana kadar pek bır şey asermedım ilk başta kışın ortasında gece vaktı karpuz ıstemsıtım onun dışında öyle bir şey ıstemeıdm 😂
2melekannesi_ birsusamtanesiydin oo sıcak iklim 😅 biz tokatlıyız bizim orda Ağustos sonu Eylül gibi anca oluyor
birsusamtanesiydin 2melekannesi_ yaklaşık 6-7 ağaç var da eşim zaman bulup götürmüyor toplamaya . Daha bir kez getirdi . Benim yerime kuşlar yiyor . aşeriyorum diyeyim bari götürsün 😂
birsusamtanesiydin Kuzucccum benim de yazın başında kavun canım istemişti uzun süre bir şey istemedi bu hafta başladı tekrar bakalım 😊
Dilek94- Daha biraz önce baktım soğan çorbası yapıyorlar canım çorba çekti soğan yemediğimden ezogelin yaptım 😂😂