birsusamtanesiydin Benim gibi masterchef izleyip aşeren oldu mu 😂 ilk kez Aşerdim geçen gün yaprak sarması yapıyorlardı ay nasıl canım istedi hemen söyledim annem yaptı ☺️
2melekannesi_ birsusamtanesiydin aşerme gibi çok olmadım ama geçen incir vardı olsa ne yerim be dedim 😂
birsusamtanesiydin esmerrmm amanın neyseki benimki normal yapılabilir güzel bir yemekti ama korkuyorum o tarz şeyler aşererim diye 😂
birsusamtanesiydin 2melekannesi_ evet tart yapmışlardı güzel görünüyordu ama çok faydalı mutlaka eline geçtiğinde ye 🥰
birsusamtanesiydin Esraali evet kesinlikle benim de hep aklımdan geçiyor inşallah bir şekilde değerlendiriyorlardır
Civcivim000 birsusamtanesiydin ekipleri çok kalabalık onlar yiyor😅daha önce kamera arkası görüntüler paylaşmışlardı
Zeysezer birsusamtanesiydin ayyyy aynen özellikle ilk elemelerde hep et yapıyolar ya canım deli gibi et döner dürüm kebap istedi 😂😂 gördükçe acıkıyorum😁
birsusamtanesiydin Zeysezer o zamanlar iştahım çok yoktu bu aralar biraz fazla açıldı iştahım inşallah bizi zor durumda bırakmaz bu masterchef 😂
Kuzucccum birsusamtanesiydin ejej o gün tekrarını ıZledım hemen kalktım sarma yaptım 😬 eşimde izleme dıyor canın çekecekte kimse yok yapsın dıye ama ısrarla ızlıyorum jdjdjd
birsusamtanesiydin Kuzucccum eşimin bana yapması gerekirken sürekli sen de yapsan ya bundan bana diyor. o mu aşeriyor ben mi belli değil 😂
Zeynepnurr birsusamtanesiydin çok güzel yemekler yapıyolar yaaa benim canım çekiyo ama izliyorum yine de😂 geçen irmik helvası yaptılar bende yaptım 😛😛
Zeysezer birsusamtanesiydin valla o günü kuru fasulye pilavın üstüne bi de dürüm gömmüştüm beni zor duruma sokmuştu 🤭😁😁
birsusamtanesiydin Civcivim000 bazıları aşırı kötü yapıyor yemeği güzel yemekler yeniyordur bence de 😊
birsusamtanesiydin Kumrukus13_ ben Zaten kilo almak istiyordum benim işime geliyor iştahımın açılması 😂
Kuzucccum birsusamtanesiydin bizimkınde aşerme yokta sanırsın kendısı hamile tabağını kaldırana kadar dokuz doğuruyorum jdjdjd Göbekte o kadar çıkmayınca rahat hareket edersın dıyor 😂
utopikegitimci birsusamtanesiydin Benimde süt helvası yaptıkları gün irmik helvasını anlattı Mehmet şef bu sabah kalkar kalkmaz irmik helvası yaptım 🙈😂