offlineanne Mimhb ben öyle bir şey demiş miyim? Sadece kadının kendini harap etmesini istemiyorum, tabiki hatalı olana gerekli müdahale yapılacak. Demek istediğim doktor hatalı olsa da olmasa da o bebeğin vakti o kadarmış, kendine eziyet etmenin bir manası yok
Yamacin-Annesi Masalannesii 1 ayda olan birşeyse sende diguma 2 hafta kala detaylı utrosana girip doktor bişey demediyse onun hayatı belki o an müdahale olsaydı böyle olmazdı bence iyice araştırıp hem hastaneye hem doktora dava açın böyle ihmalkarlik yapıp milletin canını yakmaya hakları yok
Masalannesii Yamacin-Annesi doğumumu yaptıran doktor dedi 3 tür boynuna dolanmış bir turda vücuduna dolanmış yani en az 1 ayı var bu olayın dedi
Yamacin-Annesi Masalannesii bence suç durusunda bulunur o zaman doktor ihmali var başka canlarida yakmasın en azından çokkk geçmiş olsun basınız sağolsun tekrardan inşallah kucağınizi doldursun Allah’ım 🙏
Firstlady Masalannesii canim ya o kadar kotu oldum ki. Gozlerim doldu🥺😔 Mekani cennet olsun, melek oldu zaten. Rabbim yardimcin olsun. Ne diyeyim bilmiyorum. Sonuna kadar git. Eger doktor yuzunde olduysa oldururum o doktoru ben. Detaylida nasil gorulmez ya??? Bizim buyuklerimiz de cok gitme ultrason zararli ne gerek var diyorlar cahiller iste. Son haftalarda sık sık muayine olmak lazim galiba 😔
Masalannesii Firstlady sağol canım Allah razı olsun 🙏❤ gidin her hafta muayenenize gidin hicbirseyi ihmal etmeyin nolur ihmal etmeyin 🙏
Durubatu offlineanne kendime eziyet ediyorum dememiş zaten elbette üzülür kim üzülmez biz bile tanımadığımız halde okurken üzülüyoruz elinden geleni yapsın peşine düşsün ihmal varsa ortaya çıksın ki içi ferahlasin elimden geleni yaptım der en azından😕
Masalannesii Zeyna1986 canım mutlaka takibini yaptir yani beni doğum yaptıran doktorum 1 tür dolansa birsey almaz ama 3 tur dolanmış dedi nasıl farkedildi acaba senin kordon dolanması
Zeyna1986 Masalannesii ultrasonda gördü kordon dolanmış dedi şuan sancı var ama devlet hastanesinde nst iyi dendi doğumu baslatamam sezeryanada alamam diyor devlet hastanesi şaştım kaldım napcam ben simdi
Firstlady Masalannesii Rabbim en kisa zamanda size de nasip etsin🙏🏻 Bu aci gunler geride kalsin. Gercekten cok etkilendim. Eger o doktorun sucu varsa sakin pes etmeyin!
Masalannesii Yamacin-Annesi sağolun Allah razı olsun elimden geleni yapicam doktor ihmali varsa bunun cezasını çekmeli doktor
Masalannesii nevamm1 Allah bin kere razı olsun canım sağol 🙏 tabikide meleğimi hicbirsey geri getiremez ama birazda olsa acım hafifler bugün benim başıma geldi yarın başkasının başına gelebilir bu durum doktorlar çok ihmalkâr davranıyorlar bu tarz konularda çevremde çok örneği var doğumdan sonra tam olarak anlayamadım kafam darmadağınıkti ama artık düşünüyorum neyin nasil olduğunu düşünüyorum bu işin peşini bırakmayacağım
Masalannesii Firstlady Allah razı olsun aminn inşallah eğer düşündüklerim doğruysa birakmayacagim en azından Meleğim rahat uyur yerinde 😣
Yamacin-Annesi Masalannesii evet ama Türkiyede bu biraz zor gibi Allah yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız umarım 🙏
Miramerve Masalannesii İki sene önce 38 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durdu doğum yaptım dünyam yıkıldı hala acısı içimde hiç geçmiyor sebebi yok kordon dolanması da yok doktor akciğer geliştirici iğne vermişti hep onu suçladım bazen de kendimi suçladım hatta hala kendimi suçladığım zamanlar var. Sizi anlayan birisi olarak acınızı paylaşmak için yazdım Rabbim yardımcınız olsun…
Masalannesii Miramerve Allah rasinolsun aynı yerden aynı acıyla yanmış yüreğimiz kendinizi suçlamayın asla ben ilk hafta kendimi çok suçladım hep benim yüzümden dedim ben anlayamadım dedim ama sonradan sonradan anladım sen çocuğunun kötü olmasını istemisin istemezsin demi o yüzden kendini suçlama asla rabbimden geliyor hersey alanda verende güzel Rabbım ama bu demek değildirki doktorun ihmali varsa göz ardı edilecek eğer doktorun ihmali varsa ve bunu kanıtlarsam acım bir nebze dinicem gibi
Miramerve Masalannesii aminnn Rabbim bize hem kabirde hem de cennette onu doya doya sevmeyi koklamayı nasip edecek inşallah 🙏
Miramerve Masalannesii Elinizden geleni yapın gönlünüz rahat olsun bu zamanda iyi bir doktora denk gelmek o kadar zor ki.. yalnız değilsiniz sizi çok ama çok iyi anlıyorum evlat acısı bu ne yaparsak yapalım dinmeyecek dua edeceğiz Allah kalbimizi ferahlatsın diye 🤲
Masalannesii Eda115354 Allah razı olsun sakaryadayim evet eğitim ve araştırma hastanesine gidiyordum Sinan Zorsu
Eda115354 Masalannesii zorsu da iyi diye bilirdik baya eski doktorlardan bi de. Böyle bi şüpheniz varsa kesinlikle şikayet edin 😔
Nymphadoraa Masalannesii öncelikle başınız sağ olsun çok üzüldüm 😓 32. Hafta kontrolünden sonra 35. Hafta doktora gittiğimde bebeğimin boynuna bir tur kordon dolandığını öğrendim. Benimki çok sıkı değildi kolye gibi duruyordu ama yine de çok sıkı takibini yaptık. Detaylı ultrasona girmedim doktorumun normal ultrason cihazında gözüküyordu kordon çok ney kolye gibi. Zaten kan akışına baktığında kordon mavi mavi gözüküyordu ((kırmızı da olabilir rengi tam hatırlamıyorum ). Doktor bana da gösterdi. Özel hastaneye gidiyordum kordon gözükmese de dediğim kan akışına bakılınca devlet hastanesindeki ultrason cihazında da gözükür diye düşünüyorum (devlet hastanesi ultrason cihazları genel olarak çok kötü oluyor diye biliyorum )
zeynepin_annesiiii offlineanne bir tane din öğretimenimiz vardı . Kazaya kadere inansakta tedbirli olmalıyız her zaman o zaman şöyle düşün işlek bir caddede sokağa g9ndeiyosun çocuğunu oynamaya yada cami açık bırakıyorsun amaann bişey olmaz olursa da kader yada vakti bu kadarmış mi diycez . Kesinlikle doktor hatası