Masalannesii Öncelikle başınız sağ olsun neler yaşadığını, ne hissettiğini 9 ay öncesinde 40.haftada normal doğumu beklerken ölü doğum yapıp, zorunlu sezaryan olmuş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum, çok zor, ömür boyu da bu acı geçmeyecek elbette, bizde de bebek hareketleri son ana kadar gayet normaldi, akşam bir anda karnım taş gibi oldu doğuma diye gittik ama ayağına kordon dolanmış ve plesantadan ayırmış kendini kızım, o lohusalık, eve ilk gelişim, ultrasonda kontorlde karnımın ve kucağımın bomboş olması..iğne ilaca rağmen sütümün sürekli gelmesi, boşa akması, öyle zor zamanlardı ki, bir ömür kor kalacak içimizde, lohusalıktan 2 ay sonra yeniden hamile kalmışım bilmiyordum, yoğun regl kanaması oluyor diye doktora gittiğimde hamilesin, endişe etme içeride kanama alanı var ilaç yazacağım dedi doktorum şok oldum, sevinemedim bile, aylardır düşük riskim var sürekli kanamadan dolayı hastanede yattım, şükürler olsun 28.haftadayım kanama ve alanı geçti, hasretle doğumu bekliyoruz, insanlar dışarıdan oo hemen hamile kalmışsın gözüyle bakıyor ama kimse bilmiyor, anlamıyor, isterse 10 çocuk olsun, ölen evladımızın acısı, yeri bambaşka, şimdi ki kızımız için dua ediyoruz, ablasından kalan eşyalarla bi köşede hasretle, bir umut bekliyoruz, Rabb’im kimseye evlat acısı vermesin, yaşattıklarına da sabırlar versin. Nasipten öte yol yok, bana da neler dediler yok şikayet et, psikoloğa git bilmem ne ama isterse suçlu olsun ki asla suçlamam doktorum dünya iyisi, en çok yanımda olan kişiydi hala da öyle, isterse aksi olsun ölen evladım geri gelecek mi ? Acısı sönecek mi hayır bu yüzden şikayet flan aklımın ucundan bile geçmedi, kendin bilirsin tabi ama Allah ne dilerse o oluyor, isyan etmemek, sabretmekten başka çaremiz yok, dilerim Rabb’im tez vakitte seninde kucağını doldursun, evlat kokusunu da tattırsın Rabb’im ağız tadıyla hepimize 🤲🌸 lütfen zor da olsa güçlü ol, çünkü annelik demek güçlü olmak demek. Sen iyi ol ki mezardaki yavrun da doğacak olan yavruların da iyi olsun. Elbette ihmalkarlık söz konusu ise ki sizde maalesef var bunu da mutlaka sormak lazım, şikayetci de olmak lazım, Allah kolaylıklar versin. Tekrardan başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.