Sadelimakarna Lierac, aleovera, zeytin yağı, vazelin kullanıyorum 20. Haftadan bu yana(35.haftadayım) çok da düzenli kullandım ancak çatlaklardan kaçamadım. Çatlayacağın varsa çatlıyorsun. Tabi aldığın önlemler minimum hasar almanı sağlar o ayrı.
Allahneverdiysee Gokcekatun_ sarı kantaron yağı kullanıyorum. Hem süt kanallarını açıyor hem de çatlak oluşumunu önlüyor
ozgei Gokcekatun_ mustela çatlak öncesi kremi, badem yağı kakao yapı avokado yağı karışımı. Normal Bio oil’in içeriği temiz değil alacaksanız yeni çıkan natural serisinden alın onun içeriği temiz
Gamzegamze49 Gokcekatun_ benim heryerim çatladı asıl bana önerin 😂göğüslerim karın bölgem bacaklarım ayrıca ilk çocuğum daha ya
Mugesss Gokcekatun_ incia aldım 13 haftalıkken çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim hiç düşünmeden al
TA1234 Gokcekatun_ kesinlikle yapı meselesi titizlikle bebe yağı ve aynı Sefa kremi kullandım 34.haftaya kadar hiçbi şeyim yoktu 36.haftadayım çatlaklar oluşmaya başladı sanki hiç kullanmamışım gibi
Havvanur96 Gokcekatun_ 4.Ayda bio oil kullandım arada zeytinyağı da sürdüm 4. Aydan sonra bebe yağı kullandım 39.haftamdayim çok şükür hiç çatlak yok.
Gulll07 Gokcekatun_ bende lierac kullandım ekstradan doğal yağlar kullandım ama daha 6. Ayımda olmama rağmen çatladım. Hiçbir faydası olmadı
Nihal42- Nidaaa28 32 haftalığım düne kadar hep zeytinyağı ve hindistancevizi kullanıyordum. Dün itibariyle bio oil kullanmaya başladım bakalım görücez inşallah faydalıdır
Arzuu_t Gokcekatun_ Belly Button yagini kullandim 21. Haftadan sonra. Suanda 32+1′im 3 tane tek catlagim olustu (vücudum catlamaya cok müsait).
Ebrusamet07 leyla-kaya42 bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum biraz tüy vardı karnımda forumda biri bende tüylenme yaptı dedi bende de arttı ama hormonlardan diye düşünmüştüm ☹️ sizde de öyle bı sorun oldu mu
leyla-kaya42 Ebrusamet07 tuylerimde artış olmadi bende.yapisal olarak farklilik gosterebilir.hormonlardan ötürü artmista olabilir
Nihal42- Ebrusamet07 bende hindistancevizi yağı kullandım ama bende tüylenme yapmadı. Ama hamileliğim den beri tüylerim çıkmamaya başladı. Yağla Bi alakası yok sanırım benim durumumun.