thepurple Ayten_s_a maşrapa 10₺ kova 35₺ küvet 100₺ toplam 145₺ye geliyor. Trendyolda 350 civarına görmüştüm BİM’e baya uyguna geldi
Senem81 Merve0102 valla kundak için güzel oluyor dediler çok işe yarıyor diyorlar dogum yapan kişiler ne olur ne olmaz bana sorarsan al uygun bulmuşken 😄
MerveZMC kineem https://resimyukle.io/r/SCuq3UL87e bende babynest aldım bazıları ters gibi ama olsun 😌
Mavisehir 10 adet Çıtçıtlı bady Muslin örtü 2 adet Biberon takımı Emzik ikili Penye battaniye Yakalık bir adet Hepsi 150 TL tuttu malları çok güzel
Didemmmmm Parsss bende ayırmak yasak diye biliyordum ama ayıran ayırmış. Kısmet değilmiş başka şeyler aldı m😉
aybkaslan Merve0102 Benimde kış bebeği Aralık da doğum yapcam ama 6 tane müslinimiz var çünkü çok kullanışlı aklınıza gelen her alanda her şekilde kullanılıyor onun için ben çok aldım ☺️
Mom54544 htcsrtymc Küçük suluk , biberon fırçası , bulsaydim muslinden daha fazla alırdım ama 1 tane buldum , 1 tane penye battaniye aldım , cam rende aldım , 2 li alt pijama dan aldım 😊
Sunay10 Merve0102 çok kullanışlı ister yazın üstüne at ister kundak yap ister duştan sonra silmek için kullan ben kumaşçılardan aldım çok uygun renk renk kenarına makina yada elde tuttur süper
defneninannesi91 Sunay10 200tl ye var şuanda. Malesef 3tane bin gezip alamadım,bu kadar reklam yapıp bildireceklerine yeterli stok getirselermiş hamile halimizle eziyet çekmeseydik. 50tl fark için olduğunu bilsem uğraşmazdım bu salgın döneminde
TA1234 Mrymonek yüzde yüz pamuk yazıyor ama bana kaliteli gelmedi modelleri de güzel değildi içime sinmedi
htcsrtymc Sibel93 silip süpürülmüş harikasınız😍 sağlıcakla doğsun kullansın bebeklerimiz inşallah 🧡🙏🏻
BeyRah Sibel93 kova nette bir yerde indirimdeydi yenilerde görmüştüm, ama hangi sitede bilemiyorum. Bi bak istersen 🤗
Ayskem Sibel93 ben yıkattırdım makinada sıktırma fazla yapmadığım halde içindeki pamuklar topaklanma yaptı
Ozlemzeynep Sibel93 benim bebegim cok kusuyodu üstüne örtüsü battaniyeyle kullandık sildik vs yıkayım dedim mahvoldu bozuldu hep yıkama 😞
SerpilEsra MerveZMC Baby nestin modeli ters degilmi? Seninki biraz daha iyi canim benimki hepsi ters duruyo☺