Zezz Mercimegimbenim esim sakin evden cikma 3 5tl indirimli alcan diye aşı olmadim son ayım cok korkuyor…bende uzuldum kardesim orda bim vsrdi bi ugrarmisin dedim ugramis bi muslin biboron aldirdim
Zezz Mercimegimbenim arklar banyo setini yatrendyol ya hepsi buradsn aldi kayinvalidem ilkkez alisveris yaptigi icin 50tl düştü fiyati ortalama bu fiyatlarda idi icinin banyo yaparken takilan seyide aldik ve cok kaliteli yer kaplamıyor bi arastirin derim
Mercimegimbenim Zezz, baktığım zamanlar dediğim gibi 250den aşağı yoktu canım, yine iyi fiyata almış oldum 3′lü set 145 tl 🌸
Mercimegimbenim FatmanurAyz 😂 bir çok kişi aynı şeyi yaptı anlaşılan. Güle güle kullanın inşallah canım 🌸
Ftm_75 Hazeleyes_ ben kotondan aldım ama bu ondan daha güzelmiş 1 tane vardı şansıma çok güzelmiş gerçekten ben 39.90 aldım bimde 12.90 şaka gibi
Hazeleyes_ Ftm_75 aynen bende e bebek bakmiştm alayım oradan diyordum bi dün bi baktım bime geliyor sabah hemen gittim aldım 3 rengide gelmşş ama birisi bitmiş bedava resmen 😀😀😀
Yenianneadayi2208 Nzlozkn 1 yada 2 adet gelmiş maalesef. Alabilenler güzel günlerdr kullansınlar inşallah. ☺️ Alamayanlar da bir dahaki sefere
Betusss10 Mercimegimbenim katlanabilir set ebebekte indirime girdi diye ordan almıştım bime çok uygun fiyata geldi ya gerçi bnim bulunduğum ilçede bir tane bim var sadece maşrapa vardı orda 9buçukta gittim sabah. Ben de nevresim takımı aldım zıbınlardan tek altlardan aldım bi tane müslin üç tame hikaye kitabı iki tane de şapkalardan aldım
Mercimegimbenim Gamzeok benim banyom küçük ayırca bebeği yıkamak İçin eskideki gibi büyük leğenim de yok, mecbur aldık, yer kaplamayan ve kaliteli bir ürün, ayrıca kış bebeği olacak kızım, sıcacık odasında peteğin yanında yıkarız inşallah.
Sibel93 cidolila kova bulmak sıkntı ya benm baktığım bim de bir küvet bir kova üç maşrpa üç de spet gelmiş malesf kovasını alamadım netten alcam. Madem hepsini eşit sayıda getirin değil mi saçma yani kimi sadece sepet aldı kimi küvet
Smyrnagozde Mercimegimbenim bende küvet, maşrapa, 2 müslin bez, 2 takım zıbın, diş kaşıyıcı, silikon önlük, cam meyve tendeki, biberin fırçası aldım. Baya bişi almışım ya yazınca farkettim 😃
cidolila Sibel93 Ewet ya yok hiçbiryerde kova bende oturduğum yerde seferberlik başlattım hiçbiryere gelmemiş kova alanlar nerde yaşıyor merak ediyorum
Mucize_anne32 Mercimegimbenim bence cook iyi yaptın ben netten pahalıya aldim cunku bim gercekten uyguna getirdi rabbim güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin ins