cidolila Sibel93 Ewet ya yok hiçbiryerde kova bende oturduğum yerde seferberlik başlattım hiçbiryere gelmemiş kova alanlar nerde yaşıyor merak ediyorum
cidolila Mercimegimbenim nerde yaşıyorsunuz ben Pendik İstanbul burda hiç bir bimde kova yok oyuzden sordum
Mercimegimbenim Gamzeok benim banyom küçük ayırca bebeği yıkamak İçin eskideki gibi büyük leğenim de yok, mecbur aldık, yer kaplamayan ve kaliteli bir ürün, ayrıca kış bebeği olacak kızım, sıcacık odasında peteğin yanında yıkarız inşallah.
Mercimegimbenim _bebek_annesi ben dile değilde içine köpük düşünüyorum. Fileye pek güvenemiyorum çıkar falan diye.
Mercimegimbenim Deletedmom9823 hayır denemedim ayırıca bir kırık delik vs fark etmedim. Gayet sağlam görünüyor. Nerden kaçırıyormuş.
Deletedmom9823 Mercimegimbenim su gider yerinden banada banannem aldıda bende daha göremedim😀 kontrol edemedim
Mercimegimbenim Deletedmom9823 sanmıyorum ya şimdi onu kontrol etmek istemiyorum geri vermek falan 😂akıtırsa alttan çözüm buluruz zamanı gelince 😂
Mercimegimbenim Sibel93 😂 valla akıtsada vermem ben o yüzden hiç deneyemem onun İçin sabah sabah yürüdüm o kadar 😂
Sibel93 Mercimegimbenim hahah bnde aynı vla nasıl yoruldysam yatıyorum geldiğimden beri halsizlştim. Bide eşim görevde olunca mecbur ben gttim almaya ve o kadar şeyi taşıdım tek başıma. Nysr dur benm aklıma takılacak deneyim hemen geliyorum 😁
Sibel93 Mercimegimbenim canım baktım ben hiç bişeyi yok gayet sıkı kapalı imkansız su kaçırması. diyenler gideri tam kapatmamıştır yada onların aldıklarında sıkntı vardr 😁