Mercimegimbenim Busesue güle güle kullanın inşallah canım. Ben gerek duyup almadım, reflü yatağım olduğu İçin.
Mercimegimbenim Nzlozkn bizim BİM’lere de 1 adet gelmişti küvet kova maşrapa. Saçma yerlerde olan BİM’lerde kalıyor genel de aratıp bir sor civarları.🙏 inşallah bulursun
Buseninannesi_21 Mercimegimbenim maşrapa kova muslin bezi ve citcitli badi aldim küveti vardı zaten 😊
mnurtrk Ben çalıştığım için anneannem 8 de bim sırasına girmiş, sırada ilk o olduğu için alma hakkını ona tanımışlar 😁😁 İş dönüşü ben de bakacağım iste ne kaldıysa şansıma inşallah faydalanırız 🥲🥲
zahidinannesi Liyaa baby jemmis markası, ona bile bakmamisim.aslinda bende onu dikkat almıştım ama orda aklımdan uçtu gitti. Bpa içermiyormus allahtan
Sibel93 Mercimegimbenim güle güle kullanın inşallah. Bende zor bela aldım fakat kovasını alamadım Bi tane gelmiş onu da başkası aldı 🤣
Mercimegimbenim Sibel93 başka BİM’lere de bakın yakın varsa olmadı internette 45 tl gibi fiyatı vardı canım. Güzel günler de kullanın inşallah 🌸
Sibel93 Mercimegimbenim hahah aynı durumu yaşadım diyebilirim komiktik ya birinin elinde kova başka birinin elinde küvet takım almak çok zordu ya 🤣
Sibel93 Mercimegimbenim teşekkür ederim canım. Evet başka bime de gittim kalmamış netten baktım artık ordan alacağım 😇
Sibel93 zahidinannesi güle güle kullanın inşallah hiç güleceğim yoktu 😁 benim de eşim gelseydi bnle kesin oda kova alır beklerdi 😁 ben saldırdım resmen ya çalışanların bana bakışını unutamıyorum
Umudayolculuk36 Mercimegimbenim amin canım amin bende aldım banyo seti ağız mendili ve şapka dayanamadım😂🤭🤭
Fatma34- Mercimegimbenim 8.30 ’da kapidaydim muslin örtü body alt pijama dış kaşıyıcı 2 oyuncak aldım bodylerin kalitesi harikaydı bu fiyata 😊😊
Hazeleyes_ 2 battaniye 2 müslin örtü 2 li zıbın aldım geldim bende 😂😀 annemide aradım müslin varsa bi renk daha vardı onu da al dedim😀 müslin örtüler çok güzelmiş ya ilk kez aldım boyutuda iyi
Ftm_75 Hazeleyes_ ben kotondan aldım ama bu ondan daha güzelmiş 1 tane vardı şansıma çok güzelmiş gerçekten ben 39.90 aldım bimde 12.90 şaka gibi