ebruzb Gamzeaydogan inşallah genel de bu tarz kampanyayı bimden sonra a101 de yapıyor takipte kalmakta fayda var 😊
Acemianne99 Ben de çamaşır selesi arıyodum, eşim bi iki bime baktı kalmamış ama ilginç bir şekilde birinde küvet varmış, banyo seti aldığım için almadım. Kimin nasibiyse orda bekliyo küvet 😃
Wasssaap Acemianne99 çamaşır sepetini kuvet sanip bi bes dk dolandim sonra bunun gideri nerde derken baktim sepet yaziyor kalbim kırık biraktim geri 😂😂
Aminee32 Bende zıbın, biberon, emzik, battaniye, müslin bez, silikon önlük, cam rende aldım hepsinde çok beğenerek aldım 😀
Gamzeaydogan Azramina21 bence de o zaman ben girdiğim gibi hepsini alır kara borsa misali satarım olur mu öyle olmaması lazım
Gamzeaydogan Pembepanterr en son mağazadan çıkarken eşimde bana öyle dedi 😂 "nah çıktı şarkısı var ya onu söylüyordu en son
humasultan3443 Gamzeaydogan Kütahya da her şey vardı maşallah şaşırdım gerçekten ilk defa bütün ürünleri eksiksiz getirmişler bir dünya şey alabildim normalde internetten falan alsam aşırı pahalıya gelirdi
Nelmali Gamzeaydogan ben de gec kalktım uyanamamışım burda yorumları görünce bulamayacağım diye gittim sadece küvet seti kalmıştı istediklerimden onu aldim çıktım nevresim müslin bitmişti 😄
H_myra1 Gamzeaydogan genellikle çalışanlar ayırıyorlar ya yakınlarına ya kendilerine yada arkadaşlarına bir keresinde hamur dagıtıcı gelmişti açılır açılmaz gittim kalmadı dediler mümkün mü böyle birşey geliyordur ama kendileri ayırıyordur ben öyle düşünüyorum yinede günah almıyım😅🤦🏻♀️