Elita ayiramazlar canım yasak .bazı bölgelere bazı ürünler yollanmiyor.ben bikere kaydıraktan alicaktim A101in kapısına dayandım sabahın köründe ona rağmen 3.siradaydim kapı açıldı bı kıyamet koptu herkes hurraaaaa içeri ben nerde diye bakinirken biri almış götürmüş hatta parasını bile ödemiş hatta kaydırağı arabalarına bile yerleştirmiştir🤣🤣🤣ben tam kaydırak kaydırak oğluma alacaktım sevindircektim falan diye sayiklarken aynı kadın başka bişe almaya gelmiş ooooo kaydırağı ben aldım mağazadan çıkardım bile dedi🤣🤣boynumu büktüm eşime kızdım sen gitseydin alırdin ben bulamadan yüzünü göremeden millet almış götürmüş dedim.sonra bime geldi 1hafta sonra eşimi yolladım bende camdan bakıyorum ez geç milleti bikerede biz uyanik olalım diye camdan hareketler yapıyorum 🤣🤣ve 10dakika sonra eşim BİM’in kapısından çıktı oda ne aslan kocam almış geliyor bir sevindim bir sevindim helal olsun sana diye başladım saydirmaya.esimde sonra demesinmi kimse kaydırak için gelmemis aşkım gelselerdi bize kalmazdı ezip geçtiler dedi🤣🤣🤣ozmnda koronanin yeni çıktığı zamandi eşimde senin yuzunden korona kapicaktik diyip durmuştu.simdide anı oldu her kaydırağı görüsumde aklımiza gelir