Leylakkk Gamzeaydogan tavsiyem yakınınızdaki bimde biriyle tanışıp istediğiniz urun gelince ayırtın küvet seti her bine 1 yada 2 tane geliyormuş biz 2 gün önceden haber verdik ayırtmak icin
Kiziltan Burayı görünce bime koştum 😅🤣 ama malesef küvet sözde bi tane gelmiş almışlar hiç inanmıyorum kendilerine ayırmışlar dır. Kova ve maşrafa vardı
Sultann1603 Gamzeaydogan [url=https://www.hizliresim.com/6qgox43][img]https://i.hizliresim.com/6qgox43.jpg[/img][/url] Aldım bile😃 hemde ben alrken 2 tane vardi ama kovası yoktu zaten almicaktm ondan maşrapa flan gerek yok dedim tek bunu aldm 😃
Sblatc tugbakaragul maşallah size😅 bugün rüyama bile girdi bimde küvet arıyordum. Aynı anda biriyle girdim 2 küvet vardı birini ben aldım birini o, kova hiç yoktu. Benden sonra kaç kişi geldi küvet sordu küvetimi sıkı sıkı tuttum valla🚣♀️😂
tugbakaragul Sblatc valla bende öyle bi tuttum ki 😂 kadınlarda sepeti küvet sanmış hedef şaşırttı onlara benim işime yaradı 😂 maceralı bim günlükleri 😂
Frog39 Gamzeaydogan babynest ve cam rende aldım bende ama küvet bitmişti maşrapada 2 tane kalmıştı Aslında bim artık internet satışına başlamalı aktüel ürünleri için
Pembepanterr Frog39 İhtiyaçları yok ki baksana 9 da açılan markette 9.10 geçe hiçbirşey kalmıyor internet açsalar yetişemezler sınırlı geldiği için 😂
defneninannesi91 Birumuteses29 kızlar trendyolda şuan indirimli 3lü seti 200tl. Seti düşününce sadece 50tl fark. Erkenden gittim,gezdim yok bulamadım eziyet çektim boş yere hamile halimle bvu sıcakta 50tl için . Bakın alın bence stokta varken
yeniannna34 Gamzeaydogan bende bulamadım sabahtan herkes gidip almış açılır açılmaz mağaza zaten 4 kova 2 küvet 4 maşrapa falan gelmiş alamadim😊🥺
Glsh-mrt12 Gamzeaydogan ben alabildim gittiğim bim de bir tane vardı biri almıştı elinde gördüm kasiyer arayıp sordurdu hangi bimde var diye aradılar bi yerde vardı hemen gidip katlanır küvet kova aldım. Her yere bir tane gelmiş dediler. Çok uygun fiyatı ve yer kaplamıyor
Yenianneadayi2208 Gamzeaydogan Ya ayırma yapıyorlar ya da eşine dostuna saklıyorlar. Şubeyi şikayet edin, ayırtmak yasak.. Bununla alakalı geçmişte sıkıntılar yaşanmış soruşturma geçirmiş personeller var. Hala nasıl ayırıyorlar anlamıyorum 🤷♀️