Li-na Zeynebakman sevindim sizin adınıza gününüz geçince mi geldi sancınız bir de nişan nasıl oldu umarım kolay bir doğum yaparsınız Allah yardımcınız olsun
alparslaninannesiiiii Dubletombikdoner evet özele gidiyorum sezeryan istesen şimdi almam gerekiyor dedi biraz daha beklemek istiyorum kilosu da çok değil . stresli bi insanım zaten daha çok strese girdim 😥 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Zeynebakman Li-na Dün sıcak duşun altında çömel kalk hareketi yapmıştım. Bu sabah nişan geldi. Onla alakası var mı bilmiyorum
Li-na Zeynebakman tamam canım sağol teşekkür ederim umarım benimde gelir doktorunuz gününüz geldiğinde nasıl erteledi çünkü bana günün dolana kadar bekliycez demişti benim pazartesi doluyor pazartesiye randevu aldım
Zeynebakman Li-na Şu an 40+0 haftalığım canım. Doktor nişanım gelince bekleyelim sancıların sıklaşır belki dedi. Pazartesiye kadar kendi sancılarımı beklicez,gelmezse suni sancı. Sen kaç haftalıksık tam olarak
naimfunda Dubletombikdoner 37+4 oldum doktor hiç açılma yok dedi ve bebeyimde gelişmesi durmuş kilosu da çok düşük bu haftalar ne yersem Bebyim gelişir yardimci olun lütfen 😔
tgba22 38 olcam yarın çarşamba sezeryan günümü aldım öncesinde sancım gelse diyorum normal yapsam diyorum bazen ama hiç sancı falan çıkmıyor
sedefyrs1101 Dubletombikdoner Walla ya sorma yanımda uyuyor hala rüya gibi 😇 Allah herkese kolay doğum nasip etsin 🙈
Malidlgz Dubletombikdoner bende 2 cm açılma var ama gelen giden yok kasıklarım belim ağrıyor iyice agirlastim sıcak bir yandan zaman durdu zaten gecmiyor 37+3😒
Dubletombikdoner Malidlgz yahu bide sıcaklar eklendi cidden ne yurusen yürüye biliyorsun ne hareket edebiliyorsun
ElfAtm1 Dubletombikdoner bende aynı durumdayım. Karnımda sertleşme, belimde kasıklarımda ağrı var. Hareketlerini çok sert hissetmeye başladım 😊
Oykum_06 Dubletombikdoner 35+5 haftalığım açılmanın olup olmadığını doktor kontrolünde mi anlaşılıyor ? Benimde arada karnım acayip derecede sertleşiyor o sertleşme normal mi ?
Dubletombikdoner Oykum_06 sertlesmeler bebek kasılması diye geciyor aşırı çoksa bir acile görünün ama aradaysa doğuma hazırlıyor artik kendini birde evet doktor bakiyor anliyor açılma olduğunu
ElfAtm1 Dubletombikdoner ağustosun ilk iki haftası kavurucu sıcaklar geliyormuş. Bakalım napcaz. Allah yardımcımız olsun. 😪
Malidlgz Dubletombikdoner hareket ediyorum da ayaklarım davul oldu doktor yat diyor sıcakta yatilmiyor
Dubletombikdoner ElfAtm1 😚rabbim yardımcımız olsun icimizdeyken daha sıcak oluyor dogurunxa belki rahatkariz 😁