Zehra68 Bugun ebeye gittim 13 unden once geldi geldi gelmedi biz getiririz sanciyi dedi tam 37 haftaligim sizce de erken degil mi hemen her gun olabilir dedi
Dubletombikdoner Zehra68 yani erken konusmus suanlik stres yapmayin daha 2 haftamiz var 🤭gelirler umarim
Mviekran Dubletombikdoner bende 37+6yım bugün nstde hareket çıkmadı defalarca çektirdik pazartesi tekrar çağırdı nolur bilmiyorum ama banada bi sıcak basıyor ter döküyorum sonra geçiyor ne demek oluyor acaba bu açıklık mı oluyor demek çatı muaynesi falanda yapmadı henüz normaldende korkuyorum açıkçası 😅
Dubletombikdoner Mviekran sicak basması genelde oluyor ama mesela ben bugun nstye girdim karnim sertlesiyor du migdem bulandi 🤧 tam o sirada nefesim kesildi falan ates basti 😁hersey olmus bana da yahu 😁 sancı baya cikti 🤭
Malidlgz Dubletombikdoner hareket ediyorum da ayaklarım davul oldu doktor yat diyor sıcakta yatilmiyor
Zeynep_123 Dubletombikdoner benimde bebek içimde karnımı titretiyor bazen bende 37+3 anlayamıyorum neden olduğunu