Sedaaakurul Dubletombikdoner 37+2 den selamlar✋ Dün çatı muaynem vardı ne açıklık çıktı ne de sancı. Kanala bile girmemiş daha doktorum bol bol yürü dedi yumuşama var dedi ama bu kadar sıcakta her şey daha zor 🤦
Zeynebakman Dubletombikdoner Doktor diyor sancıların düzensiz diye. Bir de düzenli sancı belirli aralıklarla gelir. Düzensiz sancı bi geliyor,bi 10 dakika sonra geliyor,bi yarım saat sonra geliyor
Dubletombikdoner Zeynebakman cnm bu sekilde doktor sanciladin var dedi ama duzensiz vs demedi sormayı da unuttum
Dubletombikdoner Zeynebakman Ama hic sancim.falan yok hissetmiyorum yani ☹️ neyse hayrlisi olsun annemin gelmesi lazim be zamana cagirsam bilmiyorum gelse simdiden erken gelmeyeyim diyor ☹️
Dubletombikdoner Zeynebakman Bildigin normal yatarken geldi bu sancılar😁 ben hiçbirşey hissetmedim ☹️ doktor ise daha fazla sancılarını ve senin hissetmeni bekliycez dedi
alparslaninannesiiiii Dubletombikdoner bende 37+1 deyim sancı çıkıyor açılma yok doktor pazartesiye kadar açılmazsa sezeryanı konuşalım dedi daha günü de var beklemek istiyorum ama bebeğime bir şey olur diye de korkuyorum
Dubletombikdoner alparslaninannesiiiii Bilmiyorum hakkinizda hayrlisi olsun aslinda daha 37+1 siniz beklenilebilir
alparslaninannesiiiii Sedaaakurul ilk bebeğim niye böyle acele ediyor bende anlamadım sordum sezeryan isteseydin şimdi almam gerekiyordu dedi
alparslaninannesiiiii Dubletombikdoner bende beklemek istiyorum kilosu da çok değil beklesem bir şey olursa diye korkuyorum
Sedaaakurul alparslaninannesiiiii Doktorlar sezeryana kaçıyor hemen ama bence sizin erken benim de acilmam hiç yok doktorum 40 haftaya kadar olmazsa sezeryan konuşalım dedi
Dubletombikdoner alparslaninannesiiiii Birseyolmaz allahin izniyle ozele gidiyorsunuz galiba hemen sezeryan fikirli koyuyorlad
alparslaninannesiiiii Sedaaakurul sancınız var mı nst de çıktı benim . Çocuğun pozisyonu iyi çatım da müsaitmiş hayırlısı olsun hakkımızda
Sedaaakurul alparslaninannesiiiii Nst de sancım da çıkmadı ama sizin için sezeryan konuşmak için çok erken hakkımızda hayırlısı yine de Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
alparslaninannesiiiii Dubletombikdoner evet özele gidiyorum sezeryan istesen şimdi almam gerekiyor dedi biraz daha beklemek istiyorum kilosu da çok değil . stresli bi insanım zaten daha çok strese girdim 😥 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah