Dryy Dubletombikdoner bende aynı durumdayım 37+3 oldum 1 parmak açıklığım var nst de 60-70-80-90 sancım çıkıyor ve ebenin bu gidişle 1 haftaya doğurursun demesi üzerinden 2 hafta geçti gelen giden yok gelen tek şey deli bir enerji 🤷🏼♀️
MasalPeriM 38+1 ✋ aciklik yok kanala yerlesme yok hala makat gelis ama doktorum 41. Haftaya kadar bekleme taraftari normal dogum icin son ana kadar dönme sansi olabilirmis 🤦
Huzurmelegim_28 Dubletombikdoner 37+6 bende bekliyorumm ne gelen var ne gidenn vajinada sancı sırt bel ağrısı var ama gelen giden yok salı günü kontrol var bide hareketliki çıkacak gibi gelsinn artık
Li-na Zeynebakman aynı durumu yaşıyorum sizinle benimde 39 artı 4 sancı yok suni sancıya çok sıkıntılı diyorlar normal doğum sancısına göre umarım bir an önce normal doğum sancımız gelirde öyle yaparız benimde pazartesi beklenen doğum tarihi nasıl bir yol izler bilmiyorum ilk gebelik açıkçası belirsizlik çok zor😞
Zeynebakman Li-na Canım benim nişanım geldi. Suyum da sızıyor. Doktora gidiyorum şimdi. Umudunu kaybetme,gelir belki. Gelmese bile korkma suni sancıdan. Hayırlısı olsun,hep dua et Allaha
Buket08 Dubletombikdoner bizde 37+4 deyiz siz açılmanız olduğunu nerden anladınız doktor mu kontrol etti benim henüz çatı muayenem olmadı da🙂 bebişin hareketleri azaldı gibi sizin de öyle mi ?
Li-na Zeynebakman sevindim sizin adınıza gününüz geçince mi geldi sancınız bir de nişan nasıl oldu umarım kolay bir doğum yaparsınız Allah yardımcınız olsun
sedefyrs1101 Dubletombikdoner Ben doğurdum kuzum gelen nişanmış sabaha karşı sancılarım başladı tam açıklık ile hastaneye geldim direk doğuma aldılar darısı başına 🤗🙈
sedefyrs1101 Dubletombikdoner Walla ya sorma yanımda uyuyor hala rüya gibi 😇 Allah herkese kolay doğum nasip etsin 🙈
Zeynebakman Dubletombikdoner Alttan muayene ettiler canım. Nişan geliyor ama açıklık yok.😔 Sancıların sıklaşınca hemen gel diyip eve yolladılar
Sunay10 Dubletombikdoner ishal neden olur insan günde 3 defa afedersiniz kızlar aranızda bilen varmı 33 haftalık oldum daha
Dubletombikdoner Zeynebakman ah kuzum ya ☹️ bende net ye girdim simdi sancim cikti ama açıklık yok benimde ama olsun az kalmis 😍
Sunay10 Dubletombikdoner ay çok korkuyorum ya erken doğum olacak diye bebek kanala inmiş dikkat et dedi ama 14 aylık oğlum var aşırı hareketli ya ağrıdan akşama kadar kıvranıyorum
Sunay10 Elif-Beyaz ahududu yada böğürtlen çayı ikisinden birini tüketin açılma gevşeme yapıyor ben ilk doğumda içtim 4 cm hastene gittim