Hanife00 Oykum_06 Kaynanama geçen gün hurma hızlandırıyormuş evde varmıydı yiyeyim dedim var dedi gittim iki tane yedim üçüncüsünün içinde kurtçuk vardı soğudum o günden sonra tamam kaynanasın da buda yapılmaz hamile kadına 🤷🏻♀️
Oykum_06 Hanife00 hurma normalde sevmem ama günde 2-3 tane tüketin diyorlar. Birde ceviz, fındık yiyin diyorlar
asyahumam Hanife00 adet sancısı gibi mi? Bende de bir saattir var çözemedim ama şiddetli ve düzenli değil sadece karnimda adet sancısına benziyor başka belirti yok heralde yalancıdır değil mi
Hanife00 asyahumam İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum kuzum ama bana olan da öyleydi heyecanlandım bi yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum geliyor diye 😂
Hanife00 Happybaby007 adet sancısı çeker gibi kasıklarıma ve karnımın altına ağrı giriyor o ağrı tabi bide sırta vuruyor
1erkek_anne Hanife00 benim de var kaç saatt oldu belim de ağrı War sonra bacak arası na vurmaya başladı karnımds ağrıyor geçmiyor da sürekli belimden ağrı ne su ne nişan hiç bir şey yok npsam bilmiyorum
asyahumam Hanife00 ben de şu an bilmiyorum da benzer durumda olanlara sorayım dedim ilk defa oldu böyle bir şey 38+1 oldum 😁 doğum sancısı olsa galiba duramazdik muhtemelen yalancı bunlar ama yakındır belki doğum hayırlısı bakalım canım
asyahumam Hanife00 aynen normal istiyorum inşallah 😬 iki gün önce doktora ne zaman doğar dedim erken daha dedi iki hafta falan var ama ben inanmıyorum bence bu hafta gelebilir 😂
Hanife00 asyahumam yarın kontrolüm var bakalım bize ne diyecek doktor daha var derse dayanamıyorum suni sancı verin derim kesin fethiyenin sıcağıyla hergün savaşıyorum🥵
asyahumam Hanife00 Hahah kız yok suni için erken daha 40lari görmeden vermez hiçbir doktor bence 😬 tabi Fethiye ayrı sıcaktır Allah yardımcımiz olsun inşallah hayırlısı ve sağlıklıca gelsinler 🙏
Huzurmelegim_28 Hayırlı gelsin inşallah böyle bacağından vajinana doğru sancıda geliyormu bianda adet sancısıyla
mirayim_00 Hanife00 kasılma sayar diye bişey vardı uygulama da galiba oldukça ona yaz doktoruna gidince sorarsın
Hanife00 mirayim_00 bilmiyorum kendim tuttuğumda düzenli geliyordu sancı ama bir anda kesildi anlamadım
Hanife00 Oykum_06 4-5 aydır onu araştırıyorum çoğu kez merdiven inip çıkıyorum ılık suda oturuyorum hurma ceviz dışında ama yok gelmiyor
nazlisamac35 Hanife00 aramizda sadece 1 gün fark var ve bugün benimde ara ara kasıklarda agri girip cikiyordu birde geçmeyen bir bel ağrısı var
Hanife00 nazlisamac35 Bugün çoğu kişinin sancısı olmuş sanırım bebekler anlaşmış hep birlikte gelicek 😂