Hanife00 10 dk da bir sancım oluyor ama ne nişan ve su hiçbirisi gelmedi 37+5 teyim doğum belirtisi mi acaba?
busracekerr Hanife00 bugün benimde kasıklarımda sancı vardı biraz sürdü sonra geçti simdide hafif hafif sanki var gibi 38 haftalığım anlayamadım bendede ne su ne nişan var
Deletedmom23234 Hanife00 Sancıların düzenli sanırım, ilerleyen saatlerde sancı sıklığı 5-6 dakikaya inerse hemen hastaneye git
Meyracukurmaraz Eğer düzenliyse uzun bir süredir doğum sancısı olabilir illa su ve nişan gelmesi gerekmiyor
Senaduyar Hanife00 eger daha kısa süreye düşer ve düzenli 5 dakika da bir falan gelirse doğum sancısı oluyor
Oykum_06 Hanife00 yalancı sancıdır kuzum o bendede oluyor arada giriyor 10-15 dakika sürüyor ve sonra hiç yaşanmamış gibi oluyor. Rahim kendini doğuma hazırladığı için öyle sancılar yaşıyoruz🤦🏼♀️
Hanife00 Oykum_06 Bi enerji geldi şuan bütün evi temizledim merdiven çıkmak hızlandırıyorlar diyorlar evim dubleks olunca in çık in çık gece olmasa balkonları yıkayacağım😂
Oykum_06 Hanife00 hurma normal doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama bilemedim denemedim daha ama denicem😁
Hanife00 Oykum_06 Kaynanama geçen gün hurma hızlandırıyormuş evde varmıydı yiyeyim dedim var dedi gittim iki tane yedim üçüncüsünün içinde kurtçuk vardı soğudum o günden sonra tamam kaynanasın da buda yapılmaz hamile kadına 🤷🏻♀️
Hanife00 Happybaby007 adet sancısı çeker gibi kasıklarıma ve karnımın altına ağrı giriyor o ağrı tabi bide sırta vuruyor