Zeynokemom 26+1 günlük 968 gram ama ters oturmuş çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum inş düzelir doguma kadar😞
FatmanurAyz Cansuyorgancilar anladım canım aynen genetik de oluyor tabi rabbım acil şifalar versin sAglıcakla kolay doğumlar nasıp etsın rabbim teşekkür ederim
mcansu Sunaa2 20. haftanın sonunda 460 gr demişti doktor en son boyumuzda 26 cm olmuştu. Bakalım salı günü detaylı günüm ne kadar büyüdü oğluşum.
mcansu prensannesi37 Ultrason kağıdında FL değeri yazar 2.15-3.65 gibi ordaki FL değerini 7 ile çarparak ortalama boyunu hesaplayabilirsiniz. 🌼 Ağırşığıı da gram olarak yine ultrason kağıdında görebilirsiniz.
yenibiranne223 MervEVa Maşallah bebişin kilosu iyiymiş 🌸 günümüz aynı benim kızımda 1000 gram az mı acaba 😕
MervEVa MervEVa yenibiranne223 ya anca gördüm kusura bakma her çocuğun gelişimi kendine has kıyaslama yapmamak lazım annesi sen doktoruna güven benim bebeğim iri doktorlarımın dediği anne baba iri olduğu İçin genlerden gelen bir durum
Happyasya Opheliaaa ben dün 34+1 de 2350 gramdım size gelişimi hakkında ne dedi benimki 9 gün geriden geliyormuş 🤦♀️
123iremsu Hamissaglikci 30 haftalikken suyun fazla dedi doktor ben diyetteym hala bebis kilo aliyor ben almyorum kasar yumurta mutlaka kahvaltimi saglam yapiyorm bebege en kilo aldran sabah kahvaltisi 🤗