Gunes99 24 hafta 356 gr 😢 herşeyimiz çok iyi ayıyla tutuyor ama kilo alamıyoruz 😣 Çok üzgünüm Rabbim sizi evlatlarınıza bağışlasın inşallah 🙏
Aymina54 Nurhanimm gebelik şekerimede bakıldı şükürler olsun bişey çıkmadı..doktorum anne babayla alakalı bu durum dedi benim eşim 1.85 ben 1.80 boyundayım ve yapılı insanlarız..sizin zaten minyon çocuğunuz olmaz dedi😅
Muratnannesi Minigimyolda banada 35+5 de 3200 gr dedi doktor çok fazla geldi bana hemen profdan randevu alıp gittim 2800 olması gerektiği gibi dedi bazı doktorlar yanıltıyor
Ceylancik Sunaa2 32 haftamızda 1956 gramdı şu an 37 haftamızdayız çok merak ediyorum kaç kilo olmuş acaba ilk gebeliğim bu arada
Gzgnx Nurjan ben de kilosunu çok takip etmiyordum, inşallah normaldir her bebek aynı olmuyo doktor gelişim gerilişi olsa su kan akışı anormal olur onlar mormal dedi sağlıkla gelirler inşallah
habibe23 naimfunda Kaşar peyniri muz, süt yogurt yedim 2 haftada 35.haftadan 2.590 dı 37+1 de 3390 gram olmus
naimfunda habibe23 teskkur edrim doktorda sali günü gitmiştim 37+1 dik ve 2.500 dedi sabah iki yumurta günde 4 bardak süt 2 kase yoğurt yiyorum pazartesi doğum yapacm dediklerini de yemeye basligcam umarim pazartesiye kadar kilo almış olur 😔