Davetsizmisafir Seminn al bendende okadar arayıp dogurmadinmi diye sordularmi iki kat sitrese giriyom
Minigimyolda prensannesi37 googlede hesaplamak için sayfalar var oradaki bilgileri girince yaklaşık kiloyu söylüyor
mcansu prensannesi37 Ultrason kağıdında FL değeri yazar 2.15-3.65 gibi ordaki FL değerini 7 ile çarparak ortalama boyunu hesaplayabilirsiniz. 🌼 Ağırşığıı da gram olarak yine ultrason kağıdında görebilirsiniz.
Mericiik https://www.hizliresim.com/2garzwx Kızlar doktordan cıktım. 5+5 hamilelik. Keseyi gördük içerisinde bu tarz birşey var yolk saç gibi ben umutlu görüyorum henüz cok kücük 10 gün sonra gel kalp atışını dinlemeye dedi. Anlayan varsa yazabilir mi acaba ? Daha önce boş gebelik yaşadım cok korkuyorum.
Sultan35 habibe23 doktor kilosu fazla dedimi normal mi acaba haftasına göre normal doğum için habibe23
naimfunda Kaderasl ne yedin canim maşallah bebk kilo almis ben 37 +4 ama 2.500😔😔 nolur yardim edin ne yersem kilo alir bebyim
habibe23 naimfunda Kaşar peyniri muz, süt yogurt yedim 2 haftada 35.haftadan 2.590 dı 37+1 de 3390 gram olmus
inva Oya2021 ben 14 haftalıım bugun kontrolum vardı cinsiyeti sordum çok uğraştı göremedi bağdaş kurmuş bebeğim😁 bazen görüyor bazen göremiyor kesin 17. Haftada belli olurmuş