Nelmali Asd1298 uzaktalarsa birlikte gelmeleri normal bence bir çok kişi yazmis rahat edemezsin diye ama bana garip geldi biraz baba sonuçta yaninda emzirmekten bile çekinmem ben ki hasta olsam bile kendimi ona güvenirim herkesten daha iyi bakar 🤷🏻♀️
Kvsraykt Asd1298 benimkiler de uzakta ilk doğumda sadece annem geldi sonra babam abim gelip bebeği görüp annemi alıp gittiler yine aynısı olacak zaten çalışıyor bende sadece kayınvalidemle annem gelsin istiyorum
Asd1298 Kvsraykt Çalışıyormuş zaten sizinki benim babam emekli buraya gelince de değişiklik oluyor onlara seviyorlar. Ben de seviniyorum beraber olunca yani hamilelikte insan daha hassas oluyormuş gerçekten
Asd1298 Burcu4135 kendi babası da gelmez onlar öyle bakıyor olaya rahat edemem diye anneler ablalar olur yanında diye düşünüyor. Benim gibi düşünemiyor zaten sinir stres oldum onun yüzünden bu hamilelik sürecinde
Burcu4135 Asd1298 hic stres olma bosver zaten emzirirken odana gidersin baban olmasa da herkesin icinde emzirmek olmaz. Sen babanın bir parcasısın. Cekinecegin birsey olmaz.
Fatma_d Asd1298 hiçbirşeyin kuralı yok. Nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın, öyle olsun. Rahat edemezseniz de, anneniz/babanız zaten. Ben iyiyim, artık idare ederim dersiniz, olur biter
Pelinbyrktrlr Asd1298 Neden tuhaf olsun ki gelmesi gayet normal torunu oluyor 😊Benim annemle babam 33.haftada geldi doğumdan sonra da kalacaklar bebeğin 40ı çıkana kadar😊
Asd1298 Pelinbyrktrlr Benim iki ay önce falan gelip 3 hafta kaldılar eşim kafayı yicekti😂😂 o zaman ben de bunalmıştım biraz gerçi bi düzenimiz vardı her akşam oturup annemin dizisini izleyince bayıldık 3 hafta😂 sizin maşallah eşiniz memnun durumdan heralde😊
AhahHbzhz Asd1298 benimde annemle babam gelicek kalicak :) başka şehirden geliyorlar benimkilerde bence çok normal napicak o kadar yoldan gelip 1 saat oturup gidecekmi :)
Kvsraykt Asd1298 Bu size kalmış birşey ama insan evde pek erkek istemiyor açık ya da kapalı olmanız önemli değil zor oluyor onun için
Pelinbyrktrlr Asd1298 Eşim subay göreve gittiği için o kadar erken geldiler😅 Doğumdan sonra da kalacaklar biraz o zaman belli olur memnuniyeti🤣
Asd1298 Burcu4135 kesinlikle zaten emzirirken anneyle bebek başbaşa kalsın bebek gözünün içine baksın diyor uzmanlar, alt değiştirirken de herkesin içinde almayın altını diyorlar bence mantıklı
AhahHbzhz Asd1298 aman bosver kuzum takma kızınında evi sonuçta istediği zaman istediği kadar kalabilir benim eşim dese bende aynısı derim bakim hoşuna gidermi sonuçta sonuçta onunda babasi gelcek
Elif_Eda Asd1298 Yo bence hiç değill benim annemler anadolu yakasında oturuyor ben avrupa yakasında uzak baya..Babamla beraber grlicekler adam sonuçta evde napıcak karısı burdayken kızı doğum yapmışken yanii..Ki sizinkiler şehir dışında oturuyorlarmış gayet normal
Morvy Asd1298 bence asla tuhaf değil belki o lohusalık psikolojisine girmeyeceksiniz bile ne mutlu size keşke benimde annemle babamın kalma gibi şansları olsa😍benimde ilk gebeliğim tecrübesizim ama ben kendimi şöyle olacak böyle kötü olacağım diye şartlandırmıyorum belayı çağırmıyorum yani benim bir arkadaşım mesela hiç o psikolojiye girmedi hatta doğumdan 1 hafta sonra gezdi tozdu mis gibü☺️ Bide şöyle düşünün burda kaç kere okuduk kendi babası değilde kayınpederin geldiğinide buralarda çok okuduk😂
Asd1298 Morvy başlarda zor olur belki hem yemek yap hem çocuk bak uykusuzluk falan ama yavaş yavaş alışılır sonra kendim de bakarım zaten inşallah 🙏 ilk olunca bilemiyor insan nasıl olacak😊😊
Asd1298 Pelinbyrktrlr eşiniz dua etsin onlara bence sizi yalnız bırakmıyorlar diye aklı kalmaz. Doğumdan sonra çoğu arkadaşım eşlerinin bunalımından bahsediyor ama yapacak bişey yok biz de bunalıyoruz sanki hamilelik çok kolay😃