Asd1298 Annemler başka şehirde yaşıyor doğumdan birkaç gün önce gelmek istiyorlar babamla ikisi. Doğumdan sonra da kalacaklar eşim baban da mı gelecek dedi şaşırdı benim de bu konularda hiç tecrübem yok yani normalde anne mi gelir babamın gelmesi bana göre problem değil tuhaf da değil adamın ne zararı olcak torununu görsün ne güzel. Sizce tuhaf mı sizin ailelerimiz gelecek mi ne düşünüyorsunuz?
kadifemsii Asd1298 rahat edemezsin ki lohusa teri diye birşey var Çünkü devamlı emzireceksin üzerin müsait olmayacak falan falan
mommasBoys Asd1298 ay neden tuhaf olsun ki🤭 benimde annemle babam geldi babam on gün kadar kaldı sıkılınca gitti 😅😅 canım annem 40ıma kadar bakmıştı gece gündüz 🥲 yine öyle olacak Allah nasip ederse 🤲🏻
Seyma46-46 Asd1298 Benimde sadece annem gelecek Doğuma pek erkek olmaz Doğum sonrası bizde rahat etmek açısından.
Merialp Asd1298 eviniz müsaitse neden olmasin sonucta baska sehirden gelicek.. kayinbabaniz her gün gelse esiniz sikayetci oluckmi merak ettim 😊
Asd1298 kadifemsii Yani ben zaten herkesin yanında emzirmicem yatak odasında emziririm başka odaya giderim.Kadınların yanında rahatça emzirenler de bana garip geliyor çekinirim ben öyle
Asd1298 mommasBoys Aynı ben de öyle düşünüyorum babam zaten sıkılır uykuya da çok düşkün sesten uyuyamaz erken gider o😂 annem de 40 gün kalırım diyor bana kalsa hep kalsın da eşler işte😁
Asd1298 Merialp Kayınpederim hiç gelmeyebilir biz çağırmazsak yani çekinir, babam rahattır ben de öyle. Eşimin ailesi de bu konularda biraz daha farklı düşünüyorlar ben de yeni öğrendim bu şekilde düşündüğünü şaşırdım o yüzden
kadifemsii Asd1298 yok anlatamadım ben evde rahat giyinmek istersiniz babanızdan çekinirsiniz banada herkesin yanında emzirenler tuhaf gelirdi ama çocuk doğunca hiç öyle olmuyor şimdi annemin kardeşimin arkadaşımın yanında gayet rahat emziriyorum ama başkasının yanında emziremiyorum
Bebegimicin1 Asd1298 bence gelmesi gayet normal kendi annem babam ve kayinvalidemle kayin pederimle ayni illdeyiz evlerimiz 15 dk mesafe arabayla ama bende kalmasalarda hergun gelirlerdi biri gelir gider bebege bez alir bisey alir biri buz dolabimi doldururdu iki tarafunda faydasini gormustum emzirecegim zmanda altini alacagim zamanda odama giderdim hep
mommasBoys Asd1298 benim eşimde o konuda çok anlayışlı Allah var babam gitmek istiyor o göndermiyor ama işte babalar sıkılıyor haliyle biraz 😂
Burcu4135 Asd1298 niye gelmesinler yahu. O senin baban. Kayınpederin olsa hadi bir derece rahatsız olursun. Eşinin sorusu da cok garip kendi babası gelse sen o soruyu sorsan bi ton olay cıkar.
Asd1298 Burcu4135 kendi babası da gelmez onlar öyle bakıyor olaya rahat edemem diye anneler ablalar olur yanında diye düşünüyor. Benim gibi düşünemiyor zaten sinir stres oldum onun yüzünden bu hamilelik sürecinde
Esen3535 Asd1298 benm annem geldi babam da doğum zamanı gelirim dedi 2,3 gün kalırım bende doğumdan Bi hafta sonra falan gelsin dedim anneme babama sen söyle alınmasın dedim ameliyatli olcam rahat edemem ben dedim hava da çok sıcak çünkü açık seçik durmak isticem
DemetF Asd1298 kayinbaban kaynin olsa tuhaf derdim rahat edilemiyor cunku. Ama baban sonucta cekinsen bile annen onu idare eder
Lulemom Asd1298 bende bunu anlamıyorum, kadının kocası var. Bir gün iki gün değil ki bırakıp gelsin, tabiki eşi de gelecek. Senin odan ayrı zaten. Odanda takılacaksın. Arada sıkıldıkça da salona yanlarına gidiceksin. Bence gayet normal.
Nelmali Asd1298 uzaktalarsa birlikte gelmeleri normal bence bir çok kişi yazmis rahat edemezsin diye ama bana garip geldi biraz baba sonuçta yaninda emzirmekten bile çekinmem ben ki hasta olsam bile kendimi ona güvenirim herkesten daha iyi bakar 🤷🏻♀️
Kvsraykt Asd1298 benimkiler de uzakta ilk doğumda sadece annem geldi sonra babam abim gelip bebeği görüp annemi alıp gittiler yine aynısı olacak zaten çalışıyor bende sadece kayınvalidemle annem gelsin istiyorum
Asd1298 Kvsraykt Çalışıyormuş zaten sizinki benim babam emekli buraya gelince de değişiklik oluyor onlara seviyorlar. Ben de seviniyorum beraber olunca yani hamilelikte insan daha hassas oluyormuş gerçekten
Burcu4135 Asd1298 hic stres olma bosver zaten emzirirken odana gidersin baban olmasa da herkesin icinde emzirmek olmaz. Sen babanın bir parcasısın. Cekinecegin birsey olmaz.