Minegedik emiras59 ay eğer öyleyse birkaç kısa kollu takımlar alayım ben hep uzun kollu aldım ama kalın değil kumaşları
Ozgu_momy Minegedik Üşümez, kendin ne giyiyorsan bir fazlasını giydir bebeğe . Üşürse ensesinden burnundan anlarsın , Karadeniz bölgesinde değilsen de kalan yerler yeterince sıcak şu an . Sıcaktan isilik pişik olmasın huyu suyu bozulmasın minik kuşun .
Minegedik Ozgu_momy ay elimden gelse çıplak gezeceğim evde. İlk hamilelik olunca insan herşeyi öğrenmek istiyor en iyisi birkaç şey alıp tedbirli olmak 😊
Ozgu_momy Minegedik Aynen öyle benim minik kuş ta ilk bebeğim olacak Ağustos’un son haftası doğacak Allah izin verirse, uzun kollu zıbın almadım kısa kollu ve sıfır kollu aldım ve uzun kollu 4-5 tane tulum aldım iki tane de hırka . Üşüdüğünü düşünürsen hırkasını giydiririm yoksa ince olan uzun kollu tulumu ile takılır diye planlıyorum
Ayseveikimelegi Minegedik bende adanadayim çok sıcak haftaya çarşamba doğumum var kısa kollu almadım hiç klima calistiracam çünkü bakalım duruma gore kısa kollu almayı düşünüyorum
Minegedik Ayseveikimelegi bizde klimayı açıyoruz 1 aydır klima açık yatıyoruz bebek doğunca da öyle olacak evde bir şekilde çözüm bulurum ama dışarı çıkmak zorunda kalınca bebeği terletip hasta etmek de istemiyorum çok kararsız kaldım onun için 😊
Ayseveikimelegi Minegedik 1 2 tane alınabilir ya kısa kollu 1 hafta çıkmıyoruz zaten dışarı topuk kanı vermeye gidecez bi hafta sonra bakalım klimadan da korkuyorum aslında ya bronşit filan olur diye 😊
mathildaa Minegedik dogru ya Eylül geliyor. Havalar oyle sicakki ben daha yaz sürecek sanıyorum herhalde 😄 serin havalarda da bizden 1 kat fazla giydirmek yeterli oluyormuş yine
Aylinsemih Minegedik bence bebekler ince giyilmeli ne öyle kap kalın ama annemlere gore bebek küçük olucak kendini ısıtamaz yazlık alma kalın tiydir diyip duruyor ama kimseyi dinlemicem
Pelinbyrktrlr Minegedik ay hem de Muğladasınız ben ığdırda yaşıyorum 6 Ağustos’ta doğumum var zıbın şort takımlar aldım hava 40 derece neredeyse, evin içi 30 derece ki ideali 24 falanmış bence terlemesi daha kötü isilik olur siz yine de yazlık şeyler de alın 😊
fethiyeli48-48 Minegedik kız Muğla Ağustos da yanıyor gari çocuğu yakarsın 😂 bende Fethiye’deyim buraya soguk ekimden önce gelmiyor hele ki Ağustos akşamları belki biraz serin olur iki kat giydirirsin olu biter
Asl90 Minegedik canım bende ağustosta doğum yaptım. İlk 3 gün kadar alışma süreleri normal uzunkollu takımları giydirirsin sonra sadece zıbına geçersin bebek yanar yazık doktorlar bile önermiyor ki sıcak bir yerde yaşıyordum kimseyi dinleme. Ben hep zıbınla bıraktım üstelik klimalı odada yani.